Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisine sürpriz karar sonrası heyecan getirecek yeni bir oyuncu katılıyor!

Mahkum dizisine sürpriz karar sonrası heyecan getirecek yeni bir oyuncu katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarına yeni bir soluk getiren Mahkum, her hafta aksiyonu yüksek sahneleriyle izleyiciyi peşinden sürüklüyor. Geçtiğimiz hafta 16. bölümünün yayınlanması beklenen dizi tekrar bölümüyle ekranlara gelince izleyicide hayal kırıklığı yarattı. Yeni bölümün olmadığını görenler üzülse de bu durumla ilgili yapımcıdan bir açıklama gelmedi.

Son dönemde setlerde de yoğun olarak yaşanan korona virüs vakaları nedeniyle bir sağlık problemi nedeniyle dizinin bir hafta ertelendiği düşünülüyor.

Mahkum dizisinin 24 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 15. Bölümünde; büyük düellonun ortasında ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanamaz. Sözünün çiğnenmesinin öfkesini yaşayan Sinyor, bu meseleyi inada bindirir ve kökünden bitirmeye karar verir.

Mahkum dizisine sürpriz karar sonrası heyecan getirecek yeni bir oyuncu katılıyor! 7

Mahkum’un kadrosuna katılan Talat Bulut’un gelmesi ile hikaye de yön değişiyor. Özellikle de Fırat ile Barış’ın aynı kaderi paylaşmaları ve işbirliği yapmak durumunda kalmaları da bir başka şaşırtıcı gelişme olarak dikkat çekiciydi. Senaristler, heyecanı yüksek tutmak için doğru adımlar atıyor.

Hikayeye yeni bir karakter daha katılıyor. Konuk oyuncu olarak diziye farklı bir hareket getireceği düşünülen Elit Andaç Çam, Exxen’de seyirciyle buluşan “Aşk Kumardır” dizisinde ve Erkan Kolçak Köstendil’in yazdığı “Tezgah” adlı oyununda rol alıyor.