Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz efsanesi bitmedi, ismi yayılmaya devam ediyor!

Son Yaz efsanesi bitmedi, ismi yayılmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Son Yaz dizisi önceki hafta final yaparak ekran ömrünü tamamladı… İlk sezonda Funda Eryiğit ile birlikte Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Ali Atay başrollerde yer aldı. İkinci sezonda ise Funda Eryiğit olmadan ekip sadece 5 bölüm ilerleyebildi.

Toplamda 26 bölüm devam eden dizinin final yapması hayranlarını adeta çıldırttı. Sosyal medyada yapılan kampanyalar, eleştiriler, kanal yönetimine yapılan çağrılar işe yaramadı. Son Yaz dizisi final yaptı ama ismi dünyaya yayılmaya devam ediyor.

Dizinin Latin Amerika’nın köklü televizyon yayıncısı Globo Grup tarafından satın alınması büyük mutluluk kaynağı oldu. 1925 yılından bu yana Latin Amerika’ya yayınlar yapan Globo Grup bünyesindeki Globoplay isimli paralı dijital platform satın aldığı Türk dizileri ile dikkat çekti.

Bu dizilerden birisinin de Son Yaz olduğu ortaya çıktı. Portekizce dilinde yayın yapılan kanalda toplam 5 Türk dizisi izleyici ile buluşacak. Önümüzdeki dönemde grubun yeni Türk dizilerini de alarak izleyicilere sunacağı ortaya çıktı.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Son Yaz dizisinin yanı sıra; Bir Zamanlar Çukurova, Ramo, Leke, Kalp Atışı ve Maraşlı isimli yapımların da satın alındığını duyurdu.