Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın en neşelisi Anıl İlter yeni rolünü hemen buldu!

Sen Çal Kapımı’nın en neşelisi Anıl İlter yeni rolünü hemen buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri Ağustos ayı içinde tamamlanmıştı. Dizinin final bölümü ise 8 Eylül Çarşamba yani bu akşam yayınlanacak. 52 bölümlük macerada iyi performans sergileyen isimlerden birisi de Anıl İlter oldu.

2006 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Anıl İlter, sektörün tecrübeli isimlerinden birisi oldu. Kara Ekmek dizisindeki Ali karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, birbirinden farklı çok sayıda rolde yer aldı…

İstanbullu Gelin dizisinde Mert olarak izlediğimiz oyuncu son olarak da Sen Çal Kapımı dizisinde Engin karakterini canlandırdı. Sette en neşeli isimlerden olan Anıl Tetik, sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çekti.

Anıl Tetik, romantik komedi dizisinin final yapmasının ardından kısa bir süre dinlendi ve bu süreçte yeni rolünü de bulmayı başardı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Anıl İlter, bir sinema filmi için anlaşma yaptı. Öldürecekler Bizi isimli sinema filmine başrol olarak seçilen oyuncu, önümüzdeki günlerde sete çıkarak yeniden yoğun bir temponun içine girecek.

Çekimlerinin 1 ay kadar sürmesi beklenen film bir yol hikayesi olarak öne çıkacak. Mehmet karakterini canlandıracak olan oyuncunun yeni rolünü hayranları da heyecanla bekliyor.