Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisi ikinci sezonunda hem büyük değişim hem yeni dönem!

Emanet dizisi ikinci sezonunda hem büyük değişim hem yeni dönem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Emanet yeni sezona hazırlanıyor… 13 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da dizinin 206. bölümü yayınlanacak. Yeni sezon ile birlikte hikayede dram dozunun çok daha artacağına şahit olacaksınız.

İlk sezonda dizinin senaristleri izleyicilerden gelen geri dönüşlerle birlikte büyük bir deneyim kazandı. Şimdi bu deneyimin yansımalarını ikinci sezon senaryosunda göreceksiniz. İlk sezona oranla çok daha duygusal sahnenin olduğu dizinin çekim kalitesinin de artmakta olduğu görülüyor.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi başarılı performansları ile göz doldurdu. Sosyal medyada da geniş bir kitle tarafından ilgi ile takip edilen ikili, en çok konuşulan oyuncular listelerinde yer alıyor…

Emanet dizisinin ikinci sezonu 13 Eylül Pazartesi günü çok duygusal bir bölümle başlayacak. Seher ve Yaman arasında neler yaşanacağın merak eden dizi hayranları, bu iki aşığın yeniden buluşmasını sabırsızlıkla bekleyecek.

Emanet dizisi ikinci sezonunda hem büyük değişim hem yeni dönem! 8

Tabii ki engeller çok fazla ve Emanet dizisinde çok etkileyici sahneler göreceksiniz. Seher’in içinde hala Yaman’a karşı söküp atamadığı bir parça var. İşte Yaman da bunu fark edecek ve onu bırakmayacak. Tabii ki bu durum Sehre’i de fazlasıyla etkileyecek.

Dizinin kadrosuna katılan İpek Arkan ile birlikte Beren Demirkaya katıldı… İpek Arkan, Duygu isimli karakteri canlandıracak ve Seher’e yeni bir rakip olacak.

Emanet dizisi ikinci sezonunda hem büyük değişim hem yeni dönem! 9

Bir diğer yeni isim Beren Demirkaya ise aslında bir müzisyen… Bugüne kadar Çok İstiyorum, Sorgusuz Sualsiz gibi şarkılarıyla hayran kitlesi edinen Beren Demirrkaya, daha önce Yıldız Masalı adlı dizide rol almıştı.