Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sefirin Kızı’ndan sonra Engin Akyürek’ten dizi bekleyenlere büyük müjde!

Sefirin Kızı’ndan sonra Engin Akyürek’ten dizi bekleyenlere büyük müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek, Star TV ekranında Sefirin Kızı dizisi ile izleyicilerle buluştu. İlk önce Neslihan Atagül ardından da Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaşan oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurdu.

Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını mutlu eden oyuncu, Sefirin Kızı projesi bittikten sonra boş durmadı. Yakın arkadaşı Tolga Sarıtaş ile birlikte sinema filminde yer alan Engin Akyürek, yaz döneminde çalışmayı tercih etti.

Yolun Açık Olsun isimli sinema filminin çekimleri de geçtiğimiz gün tamamlandı. İki ünlü ismin birlikte pozları sosyal medyayı bir hayli etkilemişti. Engin Akyürek hayranlarına yeni bir dizi müjdesi var…

Sefirin Kızı'ndan sonra Engin Akyürek'ten dizi bekleyenlere büyük müjde! 7

Bu yeni dizi için çalışmalar sürüyor ve dijital bir proje olacak. Engin Akyürek, menajerliğini yapan Özlem Durak’ın yapımcılığını üstlendiği bir projeyi kabul etti.

Ünlü oyuncunun yakın zaman içinde bir dijital dizi için hazırlıklara başlayacağı belirtiliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, kulis bilgisini paylaştı. Ancak dizinin detayları hakkında henüz net bilgiler yok.

Engin Akyürek’in Sefirin Kızı öncesinde projelere uzak durması hayranlarını üzmüştü. Ancak oyuncu, son dönemde birbiri ardına yeni işlerde yer alarak hayranlarını bir hayli mutlu ediyor.