Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz söylemişti! Beyin yakan Yargı’dan sürpriz çıkış!

Pınar Deniz söylemişti! Beyin yakan Yargı’dan sürpriz çıkış!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranının sevilen dizisi Yargı, her hafta yeni gelişmeler, yeni sürprizlerle izleyenlere heyecan yaşatmaya devam ediyor! Ay Yapım imzalı dizi, ilk sezonunda olduğu gibi temposunu düşürmeyen hikayesi ile izleyicileri ekrana kilitliyor! Tahminleri zorlayan olay akışı, oyuncuların bile ‘beyin yakıyor’ tanımlarına neden olmakta! 39. bölümde de yine beklenmeyen gelişmeler yaşanacak!

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi, bu hafta 16 Ekim Pazar akşamı, 39. bölümüyle ekranda olacak. Dizide geçtiğimiz hafta Ceylin’in kaçırılmasının ardından, kendisine bir aile kurarak bu kişileri öldüren psikopatın yeni kurbanlarını seçtiği anlaşılıyor.

Tanıtımda Ilgaz’ın Ceylin’in kaybolduğunu farketmesinden sonra düştüğü şok durum ve çaresiz halleri dikkatleri çekiyor. Her yerde aranan Ceylin ile birlikte yeni kişilerin de kaybolması ve katilin daha önceki cinayetine de benzer bir yol seçmiş olması herkesi telaşlandırıyor.

Ilgaz ve Eren ile birlikte tüm emniyet kayıpları bulmak için uğraşırken, Ceylin ve diğerlerinin başına ne geleceği de merak konusu. Ancak asıl merak konusu olan bir başka mesele ise katilin kim olduğu! Bazı ipuçları Tolga’yı gösterse de tahminler çok! Her tahmini boşa çıkaran zeki kalemi ile Sema Ergenekon’un izleyenlere yine nasıl bir sürpriz hazırladığı merakla bekleniyor.

Görünen o ki çok da beklemeyeceğiz! Bu konunun sezon sonuna kadar süreceğini düşünenler yanılmış görünüyor! Ergenekon, bir önceki sezonda da olduğu gibi izleyenleri çok bekletmeden konuları hızla çözüme ulaştırıyor ve yepyeni sürpriz gelişmelerle şaşırtıyor!

Pınar Deniz söylemişti! Beyin yakan Yargı'dan sürpriz çıkış! 8

Geçtiğimiz günlerde dizinin Ceylin’i Pınar Deniz bile gelişmelere çok şaşırdığını belirten bir paylaşım yapmıştı. Bir bölüm sonraki senaryoyu gören oyuncu için bile hikayenin gidişi büyük sürpriz olmuş! Pınar Deniz, “Oyun başlıyor. Benim beynim yandı çözmeye çalışırken (hala çözemedim) size kolaylıklar” notuyla tahminlerin ötesinde olayların olacağını anlatıyor! Kendisinin bile katili bilmediği de bu sözleriyle anlaşılmakta.

Bu arada 39. bölümde katilin ortaya çıkacağı da yeni bölüme günler kala dizinin resmi sosyal medya sayfalarından aşağıdaki şekilde paylaşıldı…

Pınar Deniz söylemişti! Beyin yakan Yargı'dan sürpriz çıkış! 9

“Katili öğrenmeye hazır mısın? 39. bölümü kaçırma!” notuyla birlikte, Ceylin ve diğer kurbanların tutulduğu yerdeki gizemin yeni bölümde çözüleceğinin de işareti verilmekte!

Dizinin 39. bölümünden gelen görüntülerde, yeni bölümde izleyicinin ekran başında heyecan dolu dakikalar yaşanacağı anlaşılıyor! Katilin ortaya çıkması ile birlikte Yargı dizisinde yeni başka sürprizlerin de başlayacağı tahmin ediliyor…

İşte Yargı 39. bölüm fragmanı…