Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Destan dizisi adım adım zayıflıyor, şimdi de birincilik elinden gitti!

atv’nin Destan dizisi adım adım zayıflıyor, şimdi de birincilik elinden gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında bu sezon başlayan ve çok iyi reytingler alması beklenen Destan dizisi, bir süre tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde etti ve bu kategoride iyi reytingler aldı. Ancak 8 Şubat Salı akşamı yayınlanan 10. bölüm sonuçlarına bakılınca diziye olan ilginin azalmaya başladığı net bir şekilde görülüyor.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizi fantastik bir kadın savaşçı kadının hikayesini anlatıyor. Sekizinci yüzyılda geçen hikaye için çok büyük emeklerle hem 30 dönüm araziye plato kuruldu hem de kostümler ve aksesuarlarla birlikte çok büyük bir bütçe kullanılarak o dönem ortamı oluşturuldu.

Destan dizisi, sadece Türkiye’de değil 30’dan fazla ülkede yayınlanmaya başlanan ve kısa sürede geniş bir coğrafyayı etkileyen bir dizi oldu. Destan’ın bu kadar hızlı yayılmasının altında Hercai dizisiyle elde ettiği başarıyla göz kamaştıran Ebru Şahin gerçeği bulunuyor.

Ancak dizinin hikayesine olan ilgi devam etse bile, bu ilgide bir azalma yaşandığını da gözlemliyoruz. Artık birincilik elde etmekte zorlanan Destan dizisi, Survivor yarışması tarafından geçildi. Tüm kişiler kategorisinde 10. bölümü ile ikincilik elde eden dizi, reytingler noktasında da bir miktar düşüş gösterdi.

AB kategorisinde beşinci olan ve ABC1’de de üçüncülük elde eden Destan’ın ilk başladığı haftalardaki görkemli hali yavaş yavaş zayıflıyor.