Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Destan dizisinde bir Jedi var! İşte kostümlerin büyük sırrı!

atv’nin Destan dizisinde bir Jedi var! İşte kostümlerin büyük sırrı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Destan dizisinin başrolünde Selim Bayraktar ile birlikte Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisini görmekteyiz. Üç başrol oyuncusu da rollerin hakkını veriyor. Destan salı rekabetine yeni diziler gelmiş olmasına rağmen, ciddi bir izleyici kaybı yaşamadı.

Senaryosu ile beğeni toplayan, sekizinci yüzyılda bir kadın kahramanın hayali hikayesini izlediğimiz dizinin güçlü bir destekçi kitlesi oluştu. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da Destan dizisine yönelik güçlü bir destek var. Zaten birçok ülkede yayınlanan dizi, Türkiye’de iyi reyting alabilen projeler arasında katıldı.

atv'nin Destan dizisinde bir Jedi var! İşte kostümlerin büyük sırrı! 8

Tabii ki dizinin Kuruluş Osman kadar baskın olması bekleniyordu ama bunu gerçekleştiremediğini daha düşük reytingler ile yoluna devam ettiğini belirtelim. Destan dizisinde Alpagu Han karakterini canlandıran Selim Bayraktar, giydiği kostümlerle de çok dikkat çekiyor. Sekizinci yüzyıla uygun dekorlar, aksesuarlar ve kostümler ile Destan dizisi bambaşka bir zarafet de sergiliyor.

Selim Bayraktar, “Gördüğünüz gibi çok fonksiyonel bir kostüm var üstümde. Aslında rahat hareket edebilmemiz gerekiyor. Atın üstündeyiz, kılıç kuşanıyoruz, savaş sahnelerimiz var. Bunda çok konforlu olmanız lazım. Bir sürü kaza sebebi de olabilir. O yüzden bunu tasarlamak hem görsel olarak hem de fonksiyonel olabilmesini sağlayabilmek çok ciddi yeteneği gerektirir” diye konuştu.

atv'nin Destan dizisinde bir Jedi var! İşte kostümlerin büyük sırrı! 9

Dizide Alper Düzen’in canlandırdığı Danış Ata karakteri de dikkat çekiyor. Kostümleriyle de ilgi odağı olan bu karakter havalı bir görüntüye sahip olan oyuncu kendisini Yıldız Savaşları projesindeki kurgusal karakter olan barışın koruyucuları Jedi’a benzetti.

Oyuncu, “Danış Ata’nın kostümünde tüylü, Jedi havamız var. Başka kimsede yok bu. Danış Ata’ya özel. O yüzden çok seviyorum kostümümü” dedi.