Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’ndan dizi bekleyenlere bir iyi bir de kötü haber var!

Burçin Terzioğlu’ndan dizi bekleyenlere bir iyi bir de kötü haber var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, yer aldığı projelerdeki oyunculuğu ile bugüne kadar milyonları etkiledi ve çok geniş bir hayran kitlesine sahip yetenekli bir isim… Sinema filmleri ve dizilerde uzun yıllardır izlediğimiz oyuncunun hiç akıldan çıkmayan projeleri var.

1980 yılında dünyaya gelen ve çocukluk yıllarından itibaren de setlerde kamera karşısına geçen Burçin Terzioğlu, tecrübeli bir isim olmanın yanı sıra, karaktere duygu katan güçlü performanslar da sergileyebiliyor. Oyuncunun hayranları yeni bir dizide yer almasını bir süredir sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla sergiliyor.

Burçin Terzioğlu da kendisinden haber bekleyenlere mesaj yolladı. Oyuncu, dizilerde yer alma konusunda istekli. 2015-2017 yılları arasında yayınlanan Poyraz Karayel dizisiyle kariyerinin zirvesine çıkan oyuncu, sonraki süreçte özellikle televizyon dizilerinde istediği sonuçları alamadı.

Kurşun dizisi yedi bölüm sürerken, Yalancı ise sadece 9 bölüm ekranda kalabilmeyi başardı… Hakan Muhafız ve Hükümsüz gibi dijital projelerde de izlediğimiz oyuncu, iyi bir iş gelirse yeniden setlere dönmek istiyor.

Burçin Terzioğlu’nun yeniden setlerde yer alma isteği sevindirici bir gelişme. Ama henüz bir projesi yok. Oyuncu, “Bir şey yapmıyorum. Şu anda netleşen bir şey yok. Görüşme zamanları, belli olunca haberiniz olur” diye konuştu.

Burçin Terzioğlu, uzun soluklu proje istiyor ama dijital mi yoksa televizyonda mı yer alacak henüz bu da belli değil. Oyuncu, her iki platformda da yer alabileceğini belirtmekle yetindi.