Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Annemizi Saklarken dizisine 5 etkili oyuncu katıldı!

Annemizi Saklarken dizisine 5 etkili oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

Star TV’nin yeni sezonda izleyicilerle buluşturmayı hedeflediği 5 önemli yapımdan birisi de Annemizi Saklarken isimli proje olacak. Geçen sezon Hekimoğlu dizisinde başarılı işler çıkartan Ojo Picturen, yeni dizinin yapımcısı oldu.

Barış Yöş yönetmen olarak anlaşma yaparken, Sırma Yanık’ın da dizinin hikayesini yazdığı ortaya çıktı. İyi bir yönetmen ve iyi bir senarist ile yola çıkan dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor.

Dikkat çeken kadın oyuncuları kadrosuna katan dizinin kadın izleyicileri daha fazla etkilemesi bekleniyor. Dram projesi olan Annemizi Saklarken için Ece Yaşar ilk anlaşma yapan isimlerden birisi oldu. Genç oyuncu Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile bir hayli öne çıkmıştı.

4 kadın başrol oyuncusu için anlaşma yapılan isimlerden diğeri ise Hande Doğandemir oldu. Ünlü oyuncu bir süredir setlerde yer almıyordu ve yeniden televizyona döneceği için oldukça mutlu…

Yeşim Ceren Bozoğlu da uzun süredir ekranda göremediğimiz bir isim. Oyuncu uzun bir aradan sonra Annemizi Saklarken isimli dizide Füsun karakteri ile ekranda yerini alacak.

Dördüncü kadın başrol oyuncusu ise Hatice Aslan oldu. Zümrüdüanka dizisindeki Ülfet karakterinden sonra ünlü oyuncuyu bu sefer farklı bir rolde Star TV ekranında göreceğiz.

Ayrıca erkek başrol olarak iki sezon boyunca TRT1’in Benim Adım Melek dizisinde çok iyi oyunculuk sergiliyen Kutsi ile anlaşma yapıldı. Oyuncu, dizide Dündar isimli karaktere hayat verecek.