Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in Destan dizisini öven de eleştiren de çok!

Ebru Şahin’in Destan dizisini öven de eleştiren de çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranlarında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Destan isimli dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi hayranları da büyük bir heyecan yaşadı. Ebru Şahin, hikayesi 8. yüzyılda geçen dizide Akkız karakteri ile herkesi büyüledi… Tabii ki hem kostümler hem dekorlar hem de oluşturulan ortam başarılı görünüyor… Ebru Şahin’in yeni imajı da birçok hayranının hoşuna gitti.

Saçları farklılaşan ve kostümleri ile dişi kurt imajı çizen ünlü oyuncu, ayrıca güçlü bir kadın figürü olarak ekranda yer alacağı için hayranlarından geçer not aldı… Hercai isimli dizideki Reyyan karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, şimdi kariyerinde yeni bir sınava hazırlanıyor.

Destan dizisinin ilk fragmanından sonra sosyal medyada yapılan yorumlar dikkat çekici. Kimi izleyiciler yapımcı Mehmet Bozdağ’ın tarihi yapımlara fazlası ile önem vermesi ve birbirine benzer diziler ürettiği yönünde eleştirilerde bulunuyor. Kuruluş Osman dizisi için büyük bir plato oluşturan yapımcı, bu platodan farklı diziler ortaya çıkartarak faydalanma yolunu tercih etti.

Bozkır Arslanı Celaleddin ve ardından Destan dizileri de bu bakış açısının bir ürünü olarak ortaya çıktı.

Kimi dizi hayranları ise bu tür yapımları beğeniyor ve iyi bir kurgu ile sunulduğunu düşünüyor. Kuruluş Osman’ın ilk sezonunda çok eleştirilen Bozdağ Film, ikinci sezonda büyük yenilenme gerçekleştirmiş ve izleyicileri tatmin etmişti. atv dizisinin üçüncü sezonu da başladı ve izleyiciler gidişattan çok memnun.

Sonuç olarak; Ebru Şahin hayranları yeni ve farklı bir karakter ile oyuncuyu görecekleri için çok memnun. Tarihi dizilere ilgisi olanlar da Destan’ı heyecanla bekliyor. Ancak bu tür yapımlardan bıkmış olan veya tercih etmeyenler de sosyal medyadan eleştiri haklarını kullanıyor.