Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin dizi kararı; Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı’yı çok etkileyecek!

atv’nin dizi kararı; Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı’yı çok etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kardeşlerim isimli yeni dizi 20 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak. İyi bir oyuncu kadrosu bulunan, hikayesi ile de dramın sert hallerini ekrana taşıyacak dizi, Cumartesi rekabetine renk katacak.

Gönül Dağı dizisinin TRT1’i iki haneli reytinglere ulaştırdığı ve tüm kategorilerde de birincilikleri eline aldığı bir Cumartesi akşamı gerçeği var. Ayrıca Show TV ekranında Kuzey Yıldızı dizisi 2.sezonunda devam ediyor. Dizi, totalde bir hayli güçlü olmasına rağmen AB’de düşük oranlarda ilerliyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin başrolündeki Kuzey Yıldızı yine eğlenceli yapımlardan birisi…

Fox TV’nin sevilen romantik komedi yapımlarından Sen Çal Kapımı da yine Cumartesi rekabetinde reytinglerinin ortalama seviyelere gerilemesi ile dikkat çeken yazdan kalma bir yapım. Fox TV her ne kadar bu yapımdan beklediğini tam olarak alamasa da yerine getireceği bir dizinin daha iyi sonuçlar olması da şüpheli.

atv'nin dizi kararı; Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı'yı çok etkileyecek! 8

Cumartesi rekabetine bu hafta katılacak olan Kardeşlerim dizisinin, diğer rakiplerinden en önemli farklı türü… Hem Gönül Dağı hem Kuzey Yıldızı hem de Sen Çal Kapımı eğlenceli yapımlar aslında. Zaman zaman bu dizilerde de dram öğeleri olsa da daha çok eğlence hakim…

Ancak Kardeşlerim dizisi ağır bir dram işi. Daha önce Kanal D Bir Annenin Günahı isimli dizi ile yine ağır bir dram yapımını cumartesi akşamlarına getirdi. Ancak düşük reytingler sonucu bu dizi 5 bölüm sürebildi.

Şimdi Kardeşlerim dizisi, atv’de ve hem de daha iddialı bir şekilde geliyor. Dram izlemek isteyenler tercih edecektir. Kardeşlerim’in gelişinin diğer dizilere etkisi de olabilir ama bunun boyutları kestirilemiyor.

atv'nin dizi kararı; Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı'yı çok etkileyecek! 9

İşte bu nedenle, 20 Şubat Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisinin başlangıç reytingleri çok önemli bir veri olacak. İyi başlar ise iyi devam etmesi mümkün. Kötü başlar ise düzeltmesi zor olabilir.

Dizi ekibinin heyecanlı bir bekleyişi var. Bakalım sonuçlar nasıl gelecek? Kardeşlerim dizisinin detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yapımına NGM’in imza attığı yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı atv’nin yeni dizisi ilgi uyandırdı.

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan 4 kardeşin kalplere dokunan sıcacık hikayesi afişe de yansıdı. Tanıtımıyla dikkat çeken Kardeşlerim, sosyal medyada da dikkat çekti.

İzleyicinin merakla beklediği, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi güçlü oyuncularla genç yıldızları kadrosunda buluşturan “Kardeşlerim” 20 Şubat Cumartesi akşamı atv’de başlıyor.