Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka bitti belki ama Ceren Yılmaz’ın şovu daha yeni başladı!

Zümrüdüanka bitti belki ama Ceren Yılmaz’ın şovu daha yeni başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Yılmaz, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi… Daha önce; Yağmurdan Kaçarken, Filinta, Deli Gönül gibi dizilerde rol aldı belki ama asıl çıkışını Zümrüdüanka ile yaptı… Ceren Yılmaz, Fox TV dizisinde Alp Navruz ile başrolü paylaştı.

2020 yılına adeta damgasını vuran isimlerden birisi olan oyuncu, Zümrüt karakteri ile 1 yıl boyunca sürekli gündemdeydi… Yılmaz, ilk başlarda oyunculuk performansı ile eleştirildi ama sonrasında izleyicilerden geçer not aldı ve nihayetinde de gönülleri kısa sürede kazandı…Ceren Yılmaz’ın kariyerinde 2020 yılının büyük bir önemi olacaktır. Oyuncu hakkında o kadar çok haber yapıldı, sosyal medyada o kadar çok mesaj yayınlandı ki, 1 yılda çok uzun yıllar birçok kişinin elde edemediği bilinirliğe ulaştı.

Hayran kitlesini de hızla artırmakta olan Yılmaz, güzelliği ile de adeta mest ediyor… Zümrüdüanka dizisi 2021 yılının Ocak başında final yaparak izleyicisine veda etti. Dizinin finalinden bu yana sadece sosyal medya ortamında gözüken Ceren Yılmaz ise şovuna instagram paylaşımları ile devam ediyor.

Ocak ayında yeni yılın heyecanını evinden yaptığı paylaşım ile kutlayan oyuncu, “Gülümsememin bile olgunlaştığı bir yılı geride bıraktıktan sonra teşekkür ederim” diyerek 2020 yılını mutlu geride bıraktığını gösterdi.

Zümrüdüanka bitti belki ama Ceren Yılmaz'ın şovu daha yeni başladı! 12

Instagram’da hayran kitlesini artırmayı sürdüren oyuncu, her fotoğrafı ile büyük ilgi görüyor. Kartopu yaptığı pozuna 80 bine yakın beğeni gelirken, gözlerinin güzelliğine kapılan hayranları, “Bu kadar da güzel olunmaz ki maviş” diye yorumlar bıraktı.

Zümrüdüanka bitti belki ama Ceren Yılmaz'ın şovu daha yeni başladı! 13

Mutluluğunu ve yüksek enerjisini de sıklıkla sosyal medyadan sergileyen oyuncu, çok fazla paylaşım yapan birisi değil. Zaten sosyal medyayı kullanmayı iyi bilmediğini de bir röportajında itiraf etmişti.

Zümrüdüanka bitti belki ama Ceren Yılmaz'ın şovu daha yeni başladı! 14

Efes antik kentini ziyaret eden ve geçtiğimiz hafta buradan fotoğraf paylaşan oyuncu, “İşte asalet, işte zarafet” yorumları ile karşılanmıştı.

Zümrüdüanka bitti belki ama Ceren Yılmaz'ın şovu daha yeni başladı! 15

Ceren Yılmaz’ın har haline hayranları iltifatlar yağdırıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kırmızılar içinde elinde çiçeği ile karın ortasında harika bir poz yayınlayan oyuncuya yine binlerce beğeni yapılmıştı. “Manzaramız yine alev. Kırmızının en çok yakıştığı kadın” gibi yorumlar da peşi sıra geldi.

Zümrüdüanka bitti belki ama Ceren Yılmaz'ın şovu daha yeni başladı! 16

Ceren Yılmaz’ın her paylaşımı hayranlarını fazlasıyla mutlu etti. Çünkü 1 haftada üst üste 3. paylaşımdı ve daha önce Ceren Yılmaz iki haftada bir ancak paylaşım yapıyordu.

“Baktığını göremeyen, yaktığını görür mü?” diyerek imalı bir de mesaj yazan oyuncuya “Sonunda şu aktifliğine düşebilirim” diye hayranlarından mutluluk mesajları geldi.

Zümrüdüanka bitti belki ama Ceren Yılmaz'ın şovu daha yeni başladı! 17

Ceren Yılmaz’dan takipçileri en çok aktif bir şekilde sosyal medyasını kullanmasını istiyor.