Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım dizisi final yaptı, Özge Yağız, Emre Bey ve Cemre Baysel’den veda mesajları!

Sol Yanım dizisi final yaptı, Özge Yağız, Emre Bey ve Cemre Baysel’den veda mesajları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında izleyicilerle son kez dün akşam buluşan Sol Yanım dizisinin finali, izleyicileri mutsuz etti. Hem finalin tam bir finale benzememesi eleştiri konusu oldu hem de böyle güzel bir dizinin yayından kaldırılması sosyal medyada tepki çekti.

Sol Yanım dizisi, Star TV’nin bu sezon yayından kaldırdığı 4. dizi oldu. Güvercin, Babil ve İyi Günde Kötü Günde dizilerinin ardından Sol Yanım da reytinglere yenilmiş oldu. Dizinin genç oyuncu kadrosu iyi bir performans ortaya koydu. Ekip de büyük ve yoğun bir mücadele sergiledi ama reytinglerin düşük kalması Star TV’nin final kararını getirdi. Dün akşam yayınlanan final ile birlikte oyuncular da hayranlarına veda etti.

Yemin dizisinde 2 sezon Reyhan karakteri ile büyük başarı kazanan Özge Yağız, ana akım medyada ilk kez Sol Yanım dizisiyle göründü. Diksiyonu, performansı ve güzelliği ile dikkatleri çeken oyuncu, kendi adına başarılı bir iş çıkartmanın da haklı gururunu yaşadı. Yağız, instagram hesabından da hayranlarına kısa bir veda mesajı paylaştı.

Sol Yanım dizisi final yaptı, Özge Yağız, Emre Bey ve Cemre Baysel'den veda mesajları! 9

“Bizlere eşlik ettiğiniz için minnettarız… Yeniden kavuşmak üzere” diye mesaj bırakan Özge Yağız’ın yolu Sol Yanım ile birlikte daha da açıldı. Oyuncu, birçok teklifin yakın zamanda gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Sol Yanım dizisine veda eden isimlerden birisi de Burak karakterine hayat veren Emre Bey oldu. Oyuncu instagram hesabından setten pozlar paylaştı ve şöyle yazdı:

“İyi ki dediğim bi iş, çok güzel insanlarla karşılaştım. Bi kısmıyla fotoğraf çekilmeyi unutmuşuz… Ben bu fotoğraflarla veda etmek istedim Burak olsa o da böyle yapardı.”

Sol Yanım dizisi final yaptı, Özge Yağız, Emre Bey ve Cemre Baysel'den veda mesajları! 10

Veda mesajı paylaşanlardan birisi de dizide Biricik karakterine hayat veren Cemre Baysel oldu. Oyuncu, “Biricik.. Benim huysuz kızım:) iyi ki yollarımız kesişti” ifadesini kullandı.

Sol Yanım dizisi final yaptı, Özge Yağız, Emre Bey ve Cemre Baysel'den veda mesajları! 11