Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz büyük karar alındı!

atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz büyük karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 6 sezon yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni döneme çok etkili bir hazırlık yapıyor. Çekimlerinin yakın zaman içinde başlaması beklenen dizinin ekibine çok etkili isimler katıldı.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı atv dizisinin her sezon öncesi yaşadığı değişim bu sefer biraz farklı gerçekleşti.

Artık ekranda reyting elde etmenin çok zor olduğu bu dönemde 6 sezonluk başarısına ve güçlü bir izleyici sadakati elde etmesine rağmen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için önemli bir karar alındı.

Dizinin ekibine etkili oyuncuların katılması yönünde alınan bu karar adım adım uygulanıyor. Bu karar çerçevesinde ilk olarak Uğur Yücel ile anlaşma yapılarak çok önemli bir mesaj verilmiş oldu. Ardından Levent Ülgen’in de kadroya dahil olması tüm izleyenleri mutlu etti.

Dizinin kadrosundaki yeni ünlüler bunlarla sınırlı değil. Nurseli İdiz, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Osman Soykut, Eren Vurdem, Burcu Binici, Yosi Mizrahi, Servet Pandur ve Tardu Flordun gibi önemli oyuncular da yedinci sezonda dizide yerlerini alacak.

Son olarak ise İlker Aksum’un da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katıldığı ortaya çıktı. Oyuncu konuk olarak projede yer alacak. Cemal Hünal da konuk oyuncular arasında bulunuyor.

Etkili isimlerle, çok farklı bir hikayenin yeni sezonda izleyicileri yeniden atv ekranına çekmesi bekleniyor.

Büyük değişim geçiren EDHO’yu hayranlar sabırsızlıkla beklemeye başladı. 200. bölümün Ekim ayının son haftasında yayınlanması ve değişimin ne kadar sert olduğunun daha iyi anlaşılması bekleniyor.