Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yılbaşı akşamı O Ses Türkiye birinciliğe niyet etti ama Gönül Dağı planları alt üst etti!

Yılbaşı akşamı O Ses Türkiye birinciliğe niyet etti ama Gönül Dağı planları alt üst etti!

tarafından ker_def

Yılbaşı akşamları ünlü isimlerin şarkılar söylediği, güzel kıyafetlerle izleyenleri büyülediği, jüri üyelerinin çeşitli esprilerle renklendirme çabası sergilediği O Ses Türkiye programı bir klasik haline gelmeye başladı. TV8 ekranında yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı program 2022 yılını bitirdiğimiz ve 2023 yılına girdiğimiz gece de yine iddialıydı.

Ancak reyting sonuçları ortaya koyduğu ki izleyiciler Gönül Dağı dizisini izlemeyi tercih etti. TRT1 ekranlarında 3. sezonu başarıyla devam eden dizinin yılbaşı akşamı elde ettiği başarı göz kamaştırıyor. O Ses Türkiye gibi çok iddialı bir rakip karşısında Gönül Dağı dizisi tüm izleyici kategorilerinde birinciliği açık ara farkla elde etti. O Ses Türkiye programı ise tüm izleyici gruplarında yine iyi reytingler elde ederek ikinci sırada yer aldı.

Yılbaşı akşamı O Ses Türkiye birinciliğe niyet etti ama Gönül Dağı planları alt üst etti! 7

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, yeni sezonda da gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda dizisinin 7 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanacak 81. Bölümünden ilk fragman da paylaşıldı.