Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin Gül Masalı dizisinin karşısına sürpriz bir rakip çıktı!

Atv’nin Gül Masalı dizisinin karşısına sürpriz bir rakip çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizisi olarak başlayan ve belli bir sadık izleyici tarafından ilgiyle takip edilen Gül Masalı dizisi, sezonda da devam edecek. Şimdilik atv’nin diziyi bitirme kararı gündemde yok. Pazar akşamları yayınlanan dizinin aynı gün devam etmesi halinde karşısına çıkan sürpriz rakip, sezonda hayli zorlayacak görünüyor!

Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın oldukları Gül Masalı dizisi, hikayesi ve oyunculukları açısından izleyenler tarafından ilgiyle takip edilmekte. Kaynarca ve Özdemir’in ekran uyumunu da beğenen izleyiciler, diziyi heyecanla takip etmeye devam ediyorlar.

Hikayeye bir süre önce Keremcem’in de dahil olması, Gül Masalı dizisinin reytinglerine katkı sağlarken, sezona güçlü bir şekilde girmesini de sağladı. Keremcem ile birlikte dizi daha çok dikkat çekmeye başladı. Bu durum, hikayenin daha güçlü bir şekilde ilerlemesini de sağlayarak diziyi sezona taşıdı.

Bu arada Pazar akşamları yayınlanan dizinin karşısına bu haftadan itibaren yine bir yaz dizisi olarak başlayan ve çok beğenilince de sezonda devam etme kararı alınan Tozluyaka dizisi geliyor! Fox TV’nin gençlik dizisi, hatırı sayılır bir izleyici kitlesini arkasından sürüklemekte. Yaz sezonunda ilgi çeken dizi, sezonda Pazar akşamları ekrana gelecek.

Atv'nin Gül Masalı dizisinin karşısına sürpriz bir rakip çıktı! 8

Böylece Gül Masalı dizisinin yeni sezonda karşısındaki iki güçlü rakibi Yargı ve Teşkilat başlamadan önce Tozluyaka dizisi ile bir sınav vermesi gerekecek! Pazar akşamı, izleyici için de zorlu bir akşam olacak! Birbirinden iddialı yapımların aynı anda ekranda olması ile birlikte reytingde de çekişmeli bir süreç yaşanması bekleniyor.

Gül Masalı dizisini izleyenler, Isparta’da çekilen dizide yörenin güzellikleri eşliğinde dramatik bir hikayeyi izliyor. Temposu yoğun geçen Gül Masalı dizisi, üçüncülüğe kadar yükseldi ama reytingi ortalamanın altında kalarak biraz endişelendirmekte. Dizinin sezonda nasıl bir yerde duracağını ise zaman içinde hep birlikte göreceğiz…

Atv'nin Gül Masalı dizisinin karşısına sürpriz bir rakip çıktı! 9

atv’nin çok güvendiği ve vazgeçmek istemediği bir proje olarak duran Gül Masalı dizisi için çabalar sürüyor. Keremcem ile atak yapan diziye yeni oyuncu transferlerinin yapılma ihtimali de olacaktır ilerleyen süreçte. Nitekim Elif Yılmaz, bir süre önce Deniz karakteriyle Gül Masalı’na dahil olmuştu.

Sarp Can Köroğlu, Zehra Yılmaz, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin de kadrosunda olduğu Gül Masalı dizisinin çekimleri sürüyor. Isparta’nın güzellikleri içinde geçen hikaye, sezonda ekranda olacak.

Bu arada son bölümlerde hikayenin hızlı ilerleyişi, kimi izleyiciler de finale gidildiği kaygısını yaşattı. Ancak şu an için kanalın bu yönde bir kararı bulunmuyor…