Ana sayfa Sosyal Medya Darısı Somer ve Türkan’ın başına! Berker Güven, paylaşımı ile Üç Kız Kardeş izleyicisine bunu söyletti!

Darısı Somer ve Türkan’ın başına! Berker Güven, paylaşımı ile Üç Kız Kardeş izleyicisine bunu söyletti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, geçtiğimiz sezon sonuna doğru ekrana gelmeye başlamıştı. Kimsenin böylesi bir çıkış beklemediği dizi, ilk bir kaç bölüm sonrasında hızla reytinglerini yükselterek Salı akşamlarının zirvesinde oturan Destan’ı tahtından ederek ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

İclal Aydın’ın çok sevilen aynı isimli romanından uyarlanan dizi, bir anda ekranın en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı. Ayvalık’ta çekilen dizide, sevgi dolu bir ailede büyüyen üç kardeşin yaşadıkları anlatılıyor. Dram hikayesi ile sarsan Üç Kız Kardeş’in en çok takip edilen isimleri ise Soner ve Türkan oldu.

İstemeyerek evlenen Soner’in Türkan’a tavırları büyük tepki toplamıştı önce. Ancak ikilinin aşık olmasını da isteyen izleyiciler, sonunda bu dileklerine kavuştular. Fakat iki aşığın arasına öyle olaylar, entrikalar girdi ki sezon finalinde üzen gelişmelerle izleyenleri de hüzünlendirdiler.

Dizinin en çok sevilen ikilisi olarak Soner ve Türkan’ın aşık halleri kısa süreliğine de olsa izleyiciyi mutlu etmişti. Berker Güven ve Özgü Kaya’nın başarılı performansları ile öne çıkan iki karakterin hikayesini yeni sezonda merakla bekliyor izleyenler. İkiliyi mutlu görmek için sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, giderek imkansız hale gelen olaylar karşısında Türkan ve Soner’in halini de merak ediyorlar.

Bu arada sezon arasında Berker Güven, zaman zaman gerçek hayattaki büyük aşkı Nihal Yalçın ile fotoğraflarını paylaşıyor zaman zaman. Paylaşımlarına da sevgisini gösteren bazı notlar düşüyor. Son yaptığı paylaşımda iki oyuncunun mutlulukları fotoğraflarına da yansıyordu.

Darısı Somer ve Türkan'ın başına! Berker Güven, paylaşımı ile Üç Kız Kardeş izleyicisine bunu söyletti! 7

Üç Kız Kardeş dizisi izleyenleri, bu fotoğraflara bakarken içlerinden Türkan ve Somer’in de aynı aşkla yanyana durmalarını iple çektiklerini ifade ediyorlar yorumlarında. Berker Güven’in “Bitaneciğim” notuyla paylaştığı fotoğraf adeta “Darısı Türkan ve Somer’in başına” dedirtiyor adeta…