Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, yeğeni Mavi ile hayranlarını mest etti!

Hande Erçel, yeğeni Mavi ile hayranlarını mest etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, şu sıralar bol bol dinlenmede. Yeni projesi heyecanla beklenen oyuncudan henüz ses yok. Bir süre ismi Disney Plus için çekilecek olan El Turco dizisi ile anılmıştı. Can Yaman ile başrolde oynayacağı konuşuldu. Ancak daha sonra diziyle anlaşamadığı gündeme geldi.

Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük bir şöhretin sahibi olan Hande Erçel, özellikle yurt dışında milyonlarca hayran kazandı. Oyuncu, 80’den fazla ülkede gösterilen dizi sonrasında şöhretini büyüttü. Hande Erçel, Türkiye’de Haziran ayında yayına başlayan Disney Plus dijital platformunun da marka elçisi oldu.

Oyuncunun, Ay Yapım imzalı dizide Can Yaman ile aynı ücreti istediği ve ancak kabul edilmemesi nedeniyle de dizide oynamaktan vazgeçtiği şeklinde haberlerle konuşulmuştu. Şu sıralar bilinen bir projesi olmayan Erçel, hayranları ile sosyal medyadan etkileşimde.

Sık sık paylaşımlar yapan Hande Erçel, vaktinin çoğunu ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi ile geçiriyor. Teyze yeğenin eğlenceli anlarından yansıyan kareler, Hande Erçel’in hayranları tarafından da sosyal medyada meraklı bir şekilde takip ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Erçel, yeğeni Mavi ile verdiği pozlarını paylaştı. Hem kıyafeti ile dikkat çekti hem de teyze yeğen olarak birlikte ne kadar eğlendiklerini göz önüne serdi oyuncu. Sosyal medyada Hande Erçel hayranları, fotoğrafa beğeni ve övgüler yağdırdılar.

Hande Erçel, yeğeni Mavi ile hayranlarını mest etti! 7