Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da Erim ve Tozluyaka’da Çağrı rollerinden sonra Haktan Zavlak’a tam da aradığı gibi bir iş çıktı!

Yasak Elma’da Erim ve Tozluyaka’da Çağrı rollerinden sonra Haktan Zavlak’a tam da aradığı gibi bir iş çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Haktan Zavlak, son yıllarda yer aldığı projelerle dikkat çeken genç isimler arasında bulunuyor. 2019 yılında Bir Aile Hikayesi dizisiyle kariyerine başlayan oyuncu, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Erim karakteri ile büyük dikkat çekti.

Yeşilçay isimli dijital dizide rol alan, Oğlum dizisinde Tarık karakteri ile tecrübe kazanan Haktan Zavlak, yaz döneminde ise Tozluyaka dizisiyle büyük çıkış yakaladı. 26 bölüm süren Tozluyaka dizisinde Çağrı karakterini canlandıran Haktan Zavlak, ortaya koyduğu performans ile geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Genç oyuncu için şimdi de Ömre dizisi dönemi başladı. Star TV ekranında bu sezonun farklı yapımlarından olan Ömer, güçlü bir hikaye ve izleyici desteği ile yola devam ediyor.

Haktan Zavlak’ın da projeye katıldığı ve Yaman karakterini canlandıracağı duyuruldu. Genç oyuncu adına Ömer gibi duyguların yüksek olduğu ve izleyicilerin içine işleyen bir dram hikayesinde yer alması önemli bir mesleki tecrübe olacak.

Yasak Elma'da Erim ve Tozluyaka'da Çağrı rollerinden sonra Haktan Zavlak'a tam da aradığı gibi bir iş çıktı! 18

Hayatı zorluklarla dolu bir genç adam olan Yaman, öfkesini dizginlemekte zorluk çeken birisi olarak ekrana yansıyacak. Yaşadığı zor hayat ile günümüz gençlerine örnek gösterilecek bir rolde yer alması Haktan Zavlak’ın izleyicilerin aklında kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Günümüz Türkiye’sinde gençlerin yaşadığı büyük bunalım, gelecek sorunu, birçok zorlukla yüzleşmeleri gibi konular milyonlarca kişiyi etkiliyor.

Ömer dizisinde bu genç insanların neler yaşadığına yönelik Yaman karakterinin yaşayacakları dikkatleri çekecektir.

Sert mizacıyla dikkat çeken Yaman, okulda çıkardığı kavga sonrası Emine’yle konuşmak ister. Emine başta karşı çıksa da Yaman’ın söyledikleri karşısında şaşkına döner.

Yasak Elma'da Erim ve Tozluyaka'da Çağrı rollerinden sonra Haktan Zavlak'a tam da aradığı gibi bir iş çıktı! 19

Başlarda Yaman’dan hoşlanmayan Emine, öğrendiklerinden sonra aslında birbirlerinden çok da farklı olmadıklarını anlayacaktır.

Ömer, yeni bölümüyle pazartesi 20.00’de Star’da izleyicilerle buluşacak.