Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin Hakim dizisinin günü belli oldu! Şimdi rakipler düşünsün!

ATV’nin Hakim dizisinin günü belli oldu! Şimdi rakipler düşünsün!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla bomba gibi gelmeye hazırlanan dizisi Hakim’in ilk bölümünün yayınlanacağı gün belli oldu. Son derece güçlü bir şekilde izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan diziden beklenti çok büyük.

ABD’de yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hakim dizisinin ilk bölümünün 4 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacağı açıklandı. Hakim dizisinin pazartesi reytinglerine nasıl etki edeceği merakla bekleniyor.

Pazartesi akşamları iki tane çok güçlü rakip var: Alparslan Büyük Selçuklu ve Yasak Elma. Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma zaman zaman birinciliğe yükselse de pazartesi gecesinin hakimi çoğunlukla TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu. Pazartesi akşamı Show TV’de ekrana gelen Üç Kuruş dizisi de beklenen çıkışı yapamadı ve sezon sonunda final yapacak.

ATV’nin Hakim dizisinin günü belli oldu! Şimdi rakipler düşünsün! 7

Hakim dizisinde iki babanın oğulları için verdiği mücadele anlatılacak. Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu adalete bağlı bir hakimi, Yurdaer Okur da acımasız bir mafya babasını canlandıracak. Bu iki babanın yolu bir trafik kazasıyla kesişecek. Hakim’in oğlu bir trafik kazasında mafya babasının oğlunun ölümüne neden olacak. Babalardan biri oğlunu mafyanın kanlı elinden kurtarmaya çalışırken diğeri de ölen oğlunun intikamını almak için elinden geleni yapacak.

Dizinin son derece iddialı oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu ve Yurdaer Okur’un yanı sıra Ebru Özan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Burcu Kara gibi usta oyuncular yer alıyor. Bugüne kadar hep komedi dizilerinde izlediğimiz Hasibe Eren ise Hakim’deki acımasız mafya lideri rolüyle hayranlarını bir hayli şaşırtacak.

Kısa süre önce yeni dizisiyle ilgili soruları yanıtlayan Erdal Beşikçioğlu Hakim dizisinin orijnali olan Your Honor’la ne kadar paralel gideceği konusunda şu yanıtı vermişti: “Ana yapı matematiği aynı şekilde kalacak. Ama oradaki hukuk değerlendirmesi, kendi içinde değişkenlik gösterecektir.”