Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt’un Sare’si Damla Colbay’ın yeni merakı hayranlarını korkuttu!..

Yalnız Kurt’un Sare’si Damla Colbay’ın yeni merakı hayranlarını korkuttu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin  Yalnız Kurt isimli dizisinde başrolde izlediğimiz oyuncu Damla Colbay, canlandırdığı  ‘Sare’ karakteriyle göz dolduruyor.

Kanal D’nin geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Hekimoğlu isimli dizinin ardından yeni sezonda Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt’u tercih eden oyuncuya dizide Hasan Denizyaran eşlik ediyor.

Güzel oyuncu dizi setinden arta kalan zamanlarında yeni bir uğraşa merak sardı. Paten yapmayı öğrenen oyuncu bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Paten öğrenmek için inat eden oyuncu ilk denemesinde hiç de fena değildi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

???? (@damlacolbay)’in paylaştığı bir gönderi

Damla Colbay’ın sosyal medya paylaşımı kısa sürede, ‘Doğuştan savaşçı ruhlusun ve ‘Çok güzel görünüyorsun’ gibi yüzlerce yorum aldı.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda yoğunluktan hiçbir şey yapmaya fırsat bulamadığından dert yanan oyuncunun paten yaptığı anlarda çocuklar gibi mutlu görünmesi hayranlarını adeta mest etti. Kimi hayranları ise oyuncu düşecek diye endişelendi ancak  Damla Colbay dizliklerini de takarak her türlü önlemi almıştı.

2,5 yıla yakın bir ön hazırlık sonrasında ekrana gelen Yalnız Kurt dizisinde Damla Colbay’ın, rol arkadaşı Hasan Denizyaran ile uyumu da hayranlarının beğenisini topluyor. Oyuncu rol arkadaşı ile ilgili olarak, “Hasan dünya tatlısı ve dünya iyisi birisi. Gerçekten onu burada tanıdım ama son dönemde tanıdığım en iyi insanlardan.

Bu dönemde artık iyi insanla karşılaşmak bir lüks olduğu için o anlamda da çok şanslıyım. Sahnelerde de birbirimize yardımcı oluyoruz ve bence aramızdaki kimya da güzel yansıyor ekranlara diye düşünüyorum” şeklinde konuşmuştu.