Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan, Müge Anlı’nın dizi versiyonu olacak!

Nehir Erdoğan, Müge Anlı’nın dizi versiyonu olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sunucu Müge Anlı yıllardır atv ekranında birçok cinayet davasını ekranlara taşıdı. Kimi davaların çözülmesine yardımcı olan Müge Anlı, bazı davaların da yeniden gündem olmasını ve ilerleme sağlanmasına hizmet etti.

Tabii ki Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli program zaman zaman eleştiriler de aldı. Fakat ünlü sunucu bu program sayesinde geniş kitleler tarafından izleniyor ve çok da iyi reytingler alıyor. İşte Müge Anlı’nın dizi versiyonu olarak yakında Nehir Erdoğan’ı Star TV ekranında izleyeceksiniz.

Elif isimli bir karakteri canlandırmaya hazırlanan Nehir Erdoğan, bugüne kadar hayat verdiği karakterlerden çok farklı birisi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Star TV’nin yeni sezon için hazırladığı O3 Medya imzalı Suçlu dizisinde Müge Anlı’nın programlarını andıran görüntülere şahit olacaksınız.

Sessiz Çığlık isimli bir televizyon programının sunucusu olarak Elif karakterinde Nehir Erdoğan, reality show tarzı bir yayıncılığı izleyicilerin karşısına getirecek.

Erkan Petekkaya’nın Ömer isimli emniyet amirini canlandırdığı Suçlu dizisi, Müge Anlı’nın programlarında anlattığına benzer bir cinayet davasını çözmeye çalışan Ömer ile Elif karakterlerini bir araya getirecek.

Benim Adım Melek dizisinde çok güçlü bir dram performansı ortaya koyan Nehir Erdoğan, kendisine sunulan bu yeni rolün altından da başarıyla kalkacaktır.