Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisi adeta reyting şovu yaptı!

atv’nin Kardeşlerim dizisi adeta reyting şovu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 27 Mart Cumartesi akşamı televizyon kanalında en dikkat çeken ve ilgi gören yapım kuşkusuz Türkiye ile Norveç arasındaki futbol müsabakasıydı… TRT1 ekranlarında yayınlanan maç nedeniyle Gönül Dağı dizisi de yeni bölümüyle ekrana gelemedi.. Dizinin hayranları yeni bölüm için bir süre daha beklemek durumunda kaldı.

Survivor’ın da ortalama reytingler elde ettiği dün akşam, ekranda 3 dizi arasında bir yarış yaşandı… Bu diziler arasında atv’de yayınlanan Kardeşlerim özellikle dikkat çekiyor… Dram yapımı olan dizi kendi kitlesini maça kaptırmadı…

Özellikle kadın izleyicilere hitap eden Kardeşlerim’in 6.bölümü ekrandaydı ve yine izleyiciler gözyaşı döktükleri birçok sahne ile karşılaştı. Dizinin her hafta yükselen bir grafiği bulunuyor ve futbol maçı bile buna ciddi bir olumsuzluk oluşturmuş değil.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesinin reyting sonuçlarında tüm kategorilerde Türkiye – Norveç maçından sonra ikinci sırada olması müthiş bir başarı olarak görünüyor.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde dizinin iki haneli oranlara çok yaklaşmış olması da dikkat çekiyor. Bu da gösteriyor ki, gelecek haftalarda şayet TRT1’in Gönül Dağı dizisinde küçük düşmeler bile yaşansa birincilik el değiştirebilir.

Kardeşlerim dizisinin AB’de ortalamanın üzerinde olduğunu, ABC1’de isi çok daha iyi durumda olduğunu da belirtelim. Yani dizi 3 kategoride de iyi sınavlar verdi hem de çok önemli bir futbol müsabakasına rağmen…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsü bu sezonun flaş yapımlarından birisi olmaya doğru ilerliyor.

Kardeşlerim dizisinin 3 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 7. bölümünden ilk fragman da paylaşıldı. Yeni bölümde heyecanlı anlara şahitlik edeceksiniz. Fragmanın kısa sürede youtube ortamında 1 milyona yakın izlenme alarak trendler listesine de girdiğini hatırlatalım.