Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisi reytinglerde Gönül Dağı’na rakip oldu! Sen Çal Kapımı üzdü, Kuzey Yıldızı sevindirdi!

atv’nin Kardeşlerim dizisi reytinglerde Gönül Dağı’na rakip oldu! Sen Çal Kapımı üzdü, Kuzey Yıldızı sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları reyting yarışını değiştiren dizi, atv’den geldi… Kardeşlerim isimli yapımın ilk 4 bölümü izleyici ile buluştu ve daha az sayıda bölüm yayınlanmış olmasına rağmen milyonlarca hayran diziye tutuklu kaldı. Kemik izleyici kitlesini kısa sürede artıran Kardeşlerim, geçtiğimiz hafta müthiş bir reyting sıçraması yapmıştı.

Bu sıçramanın tesadüf olmadığı ise bu hafta kanıtladı. Dizinin 4. bölüm reytingleri de yine çok iyi seviyelerde geldi. Özellikle tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı dizisine yaklaşabilen tek yapım da Kardeşlerim olarak dikkatleri çekiyor. Elbette ki Gönül Dağı, iki haneli reytingleriyle Cumartesinin zirvesinde ve yeri şimdilik sağlam…

13 Mart Cumartesi akşamı reyting yarışında tüm kategorilerde milyonlarca izleyicisinin desteği ile TRT1 dizisi Gönül Dağı yine bir başarı hikayesi yazdı. Dizi iki haneli oranlar alarak kemik izleyicisini taşımayı sürdürüyor. Tüm kategorilerde ikincilik ise Kardeşlerim dizisinin oldu. atv’nin yeni yapımı çok iyi bir ekran başlangıcı yaparak Gönül Dağı’na rakip bile olmaya başladı…

Bu iki dizinin sürüklediği Cumartesi akşamları Sen Çal Kapımı dizisinin ne yapacağı da merakla bekleniyordu. Ancak dizinin 34. bölümünün reytingleri iyi gelmedi. Ortanın altına gerileyen reytingler ile geçen haftaki olumlu tablonun olumsuza dönmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Sen Çal Kapımı, AB grubunda günü 4. bitirirken, ABC1’de ise 7. oldu. Sıralamadaki bu oranlar sizi yanıltmasın, reytingler o kadar da iyi değil. Tüm kişilerde ise dizi günü 11. sırada bitirdi.

Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı, AB kategorisinde çok düşük oranlar almaya devam ediyor. ABC1’de ortanın altında olan dizi, tüm kişilerde ise ortanın üstüne çıktı ve yükseliş yaşayarak bu kategoride günü 3. bitirdi.

Kuzey Yıldızı, AB ve ABC1 kategorilerinde ise günü 8. olarak tamamladı.

atv'nin Kardeşlerim dizisi reytinglerde Gönül Dağı'na rakip oldu! Sen Çal Kapımı üzdü, Kuzey Yıldızı sevindirdi! 4