Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi öyle vurucu bir bir iş yaptı ki, birçok diziyi kıskandırdı!

Kardeşlerim dizisi öyle vurucu bir bir iş yaptı ki, birçok diziyi kıskandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları başlayan Kardeşlerim dizisi, şimdiye kadar yayınlanan 4 bölümü ile milyonlarca izleyiciyi derinden etkiledi… 4 gencin annesiz ve babasız yaşama tutunma mücadelelerine ışık tutan Kardeşlerim dizisinin dram hikayesi gözyaşları eşliğinde devam ediyor.

Dizi hayranları hikayeden çok etkilendi. Başarılı oyunculuklar ve prodüksiyon sayesinde de reytingleri bir anda sıçrama yapan dizi, aynı zamanda sosyal platformlarda da kısa sürede etkileşim rekorları kırmaya başladı… Kardeşlerim dizisinin 5. yeni bölümünün fragmanı youtube ortamında paylaşıldıktan kısa bir süre sonra trend videolar arasına girdi.

Dizinin yeni bölüm fragmanı o kadar çok merak edildi ve o kadar kısa sürede binlerce izlenme elde edildi ki, youtube trendler listesinde birinciliğe yükselmesi hiç de zor olmadı. Asiye ve Doruk karakterlerinin izleyicileri fazlasıyla etkiledikleri sosyal medya yorumlarına yansıdı.

Her hafta yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen milyonlarca izleyici var. Her sahnesinde ağlayan, gözyaşlarına hakim olamayan izleyiciler, binlerce yorum da paylaşarak diziye olan beğenilerini aktarıyor.

Kardeşlerim dizisi öyle vurucu bir bir iş yaptı ki, birçok diziyi kıskandırdı! 7

Youtube trendler listesinde 1 numaraya çıkan Kardeşlerim dizisinin 5. bölüm fragmanı, bir başarı öyküsünün de yansıması olarak dikkatlerden kaçmadı.

İzleyiciler, “Başa sarıp sarıp izliyoruz” gibi yorumlar da yaparak dizinin kendilerini ne kadar çok etkilediğini anlatan yorumlar paylaşıyor. Ayrıca, fragmana doyamayın birkaç kez izlediklerini belirtenler bile var…

İşte Kardeşlerim dizisinin 20 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 5. bölüm fragmanı:

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesi…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.