Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının nedeni ne?

Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının nedeni ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizi hayranları büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Dizinin fragmanına yansıyan ama kimsenin inanmak istemediği olay gerçek oluyor. 20 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 29. bölümde Kadir karakteri diziye veda edecek.

Akif’in babasının katilini öğrenmesinin ardından intikam isteyen Kadir, aslında kendi ölüm kararını da vermiş olacak. Kadir karakterinin diziye nasıl veda edeceği merak edilirken, hayranlar Halit Özgür Sarı’nın hikayeden ayrılmasının nedenini de sorguluyor.

Gül Abus Semerci’nin hikayesini yazdığı dizide başrol olarak yer alan Halit Özgür Sarı’nın ayrılması gelecek bölümler için riskli bir karar. Çünkü Kadir çok sevilen ve hikayesi olan, diziye büyük katkıları olan bir karakter.

Senaristin bu karakterden vazgeçmesi pek de akla yatkın gelmiyor. Bir diğer nokta ise ayrılık isteği Halit Özgür Sarı’dan gelmiş olabilir…

Oyuncunun yeni bir proje için Kardeşlerim dizisinden ayrılma ihtimali de konuşuluyor. Eğer böyle ise, oyuncunun nasıl bir proje için Kardeşlerim dizisini bıraktığı sorusu da sorulacaktır.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının nedeni ne? 3

Kardeşlerim hayranları bu ayrılık şoku ile sarsıldı. Çok önemli bir karakterin daha sezonun başında veda etmesi pek de iyi bir gelişme olmayacaktır.

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisine Süleyman karakteri ile katıldı ve büyük de ilgi gördü.

2019 yılında TRT1’de yayınlanan Şampiyon isimli dizide geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanan Halit Özgür Sarı, ayrıca Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız’da da rol aldı.

Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde klinik müdürü Murat karakteri ile 8 bölüm yer alan oyuncu, Kardeşlerim isimli dizideki Kadir karakteri ile de son dönemin en çok konuşulan genç yeteneklerinden birisi oldu.