Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ve Hande Erçel için işler yolundu, şimdi sırada Demet Özdemir var!

Pınar Deniz ve Hande Erçel için işler yolundu, şimdi sırada Demet Özdemir var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın Türk oyuncuları kendi platformuna çekmek için yaptığı anlaşmalar son dönemde çok konuşuluyor. Kadın oyuncular arasında da yayılmaya başlayan Disney Plus’a dizi yapma konusunda Hande Erçel ve Pınar Deniz ile anlaşmalar yapıldığına yönelik iddialar ortaya atılmıştı.

MF Yapım tarafından Disney Plus için hazırlanmakta olan bir proje için bu sefer Demet Özdemir’in ismi kulislerde konuşulmaya başlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Demet Özdemir, Nisan ayında Disney Plus’ın başlatacağı dizi yarışına yeni bir proje ile katılabilir.

MF Yapım’ın hazırlıklarına titizlikle devam ettiği dizinin erkek başrolü için düşünülen isim ise Kerem Bürsin oldu… Bu da Kerem Bürsin ile Demet Özdemir’in bir projede buluşmasına neden olabilir… Tabii ki şimdilik her iki oyuncu ile de temaslar kuruluyor yani ortada net bir durum yok.

Demet Özdemir için bir başka iddia ise Can Yaman’ın yeni Disney Plus projesinde yer almasına yönelik talepler… Erkenci Kuş dizisini seven hayranlar Can Yaman ile Demet Özdemir ikilisinin yeniden bir araya gelmesini istiyor. Bu durumu Can Yaman’ın da çok istediğine dair çeşitli iddialar da ortaya atıldı.

Demet Özdemir için 2022 yılının çok hareketli ve bereketli geçmesi muhtemel… Gelişmeler netleştikçe aktarmaya devam edeceğiz.