Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizisi Akıncı’nın kadrosuna Deniz Gündoğdu katıldı!

atv’nin yeni dizisi Akıncı’nın kadrosuna Deniz Gündoğdu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 1 Ocak tarihinde iyi bir başlangıç yapan, ancak geçen hafta yayınlanan 2. bölümü ile ciddi bir reyting düşüşü yaşayan Akıncı dizisi, 3. yeni bölümü ile 15 Ocak Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölüm sonuçları merakla bekleniyor.

Fantastik bir kahramanlık hikayesi olan Akıncı dizisi, ana akım medya tarafından pek de ekrana getirilmek istenmeyen bir tür. Yani izleyici ilgisinin yanı sıra, sosyal medyada da çok fazla eleştiri konusu olması nedeniyle bu tür yapımlardan ana akım medya hep uzak durmuştu. Ancak atv, büyük bir riski aldı ve Akıncı’yı ekrana sürdü.

Dizide yeni gelişmeler de yaşanıyor. 2014 yılında Kara Para Aşk dizisi ile setlere adımını atan Deniz Gündoğdu’nun da ekibe katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Birçok farklı yapımda rol alan dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de görünen Deniz Gündoğdu’yu izleyiciler, Seven Ne Yapmaz isimli dizide Nurcan karakteriyle de hatırlayacaktır.

Oyuncu ayrıca; Dip, Yaşamayanlar, Ağlama Anne, Bizim Hikaye ve Mucize Doktor dizilerinde de kısa süreler rol almıştı. Deniz Gündoğdu için Akıncı dizisi kariyerinde iyi bir çıkış olabilir.