Ana sayfa Dizi Haberleri İsmi Masumiyet olarak değişen, Yaşı 19 olarak bilinen diziye Bay Yanlış’tan takviye!

İsmi Masumiyet olarak değişen, Yaşı 19 olarak bilinen diziye Bay Yanlış’tan takviye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinin yapımcısı da olan Gold Film, Fox TV için yeni bir dizinin çalışmalarını yürütüyor. Yaşı 19 olarak ortaya çıkan dizinin isminin Masumiyet olarak değiştiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Hülya Avşar’ın yıllar sonra ekrana döneceği ve daha önce birlikte rol aldığı Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır ile yeniden sette buluşacağı Masumiyet dizisinde gelişmeler bitmek bilmiyor. Hazırlıkları büyük bir titizlikle sürdürülmekte olan dizinin kadrosunda güçlü isimler bulunuyor. Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Neslihan Arslan, Asena Tuğal isimleri netleşen oyuncular oldular.

Bu isimlere Elif dizisinde Melek ve Bay Yanlış’ta da Seda karakterlerine hayat veren Selin Sezgin de katıldı. Gold Film’in Bay Yanlış isimli dizisinde yer alması genç oyuncuya Masumiyet dizisinin kapısını da açtırdı.

İsmi Masumiyet olarak değişen, Yaşı 19 olarak bilinen diziye Bay Yanlış'tan takviye! 7

Selin Sezgin, Elif isimli dizide uzun bir süre Melek Şimşek karakteri ile dikkatleri çekmişti. Masumiyet dizisinin uzun hazırlık sürecinden sonra geçtiğimiz hafta sonu sette çalışmalara başladığı da biliniyor.

Dizinin Şubat ayında izleyicilerle buluşması beklentiler arasında. Fox TV’nin Savaşçı ve Masumiyet isimli iki yeni dizisini yakında izleyicilerle buluştaracak olması nedeniyle, yayındaki 1 dizisinden de vazgeçmesi gerekecek.