Ana sayfa Dizi Haberleri atv, Destan dizisi çok akıllı bir karar aldı!

atv, Destan dizisi çok akıllı bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanacak olan Destan dizisinin haftanın hangi günü izleyici ile buluşacağı merakla bekleniyor. atv’nin elindeki dizilere bakıldığında yayın günü için Cuma ve Pazar günleri dışında bir seçenek yok…

Kalp Yarası, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeşlerim isimli yapımlar sağlam bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Haftanın 5 günü iyi dizileri bulunan atv, şimdi de bunların yanına Destan dizisini koyacak… Dizinin hangi gün yayınlanacağı konusunda ise Cuma akşamları öne çıkıyor…

Büyük ihtimal ile Cuma akşamları izleyici ile buluşacak olan Destan için çok büyük bir fırsat var. Kırmızı Oda dizisi geçen sezon kadar iyi değil. Arka Sokaklar da sadık izleyiciye sahip ama günü sürükleyecek kadar iyi değil.. Yalancı dizisi Show TV’nin beklentilerinin altında kaldı. Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi ise ortalamanın üzerinde oranlar elde ediyor ama bu yapım da Cuma akşamlarının sürükleyici dizisi değil.

Cuma akşamları için tüm yapımlar değerlendirildiğinde Destan gibi izleyicileri sürükleyecek ve bir numara olacak bir yapıma ihtiyaç var. atv’nin diziyi Cuma günleri yayınlama kararı çok akıllı bir adım olur… Kanalın Cuma akşamlarında karar kıldığı biliniyor ama resmi bir açıklama henüz gelmedi. Yakında resmi açıklamanın da yapılması bekleniyor.

Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin başrolündeki Destan, hayali bir kahraman. Bozdağ Film tarafından hazırlanan dizi için 30 bin metrekarelik yeni bir dünya yaratıldı. Dizinin sekizinci yüzyılda geçen hikayesi izleyicileri çok şaşırtacak. Kadın bir kahraman üzerinden fantastik bir hikaye izleyeceksiniz.