Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Hakim’den, sete çıkmadan bir oyuncu atağı daha! Kadro iyice sağlamlaştı!

ATV’nin yeni dizisi Hakim’den, sete çıkmadan bir oyuncu atağı daha! Kadro iyice sağlamlaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok iddialı gelen yeni dizisi Hakim’de işler iyice hızlandı. Sete çıkmadan çok kısa süre önce kadrosunda önemli değişiklikler yapan ekip bir usta oyuncuyla daha anlaşma yaptı. Usta oyuncu Hasibe Eren’i kadrosuna ekleyen Hakim dizisi ekibi böylece kadrosunu iyice güçlendirdi.

ABD yapımı Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olacak Hakim dizisi bu hafta sonu sete çıkacak. Dizi ekibi sete çıkmaya bir gün kala bir oyuncuyu daha kadrosuna ekledi. Hakim dizisinin oyuncu kadrosuna en son Hasibe Eren katıldı.

En son iki yıl önce Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Şennur karakteriyle izlediğimiz başarılı komedi oyuncusu bu kez hayranlarını çok şaşırtacak. Çünkü her zaman komedi rollerinde izlediğimiz Hasibe Eren bu kez karşımıza bir mafya lideri olarak çıkacak. Hasibe Eren, Hakim dizisinde kadın mafya lideri Gülbahar’a hayat verecek.

ATV’nin yeni dizisi Hakim’den, sete çıkmadan bir oyuncu atağı daha! Kadro iyice sağlamlaştı! 7

Hasibe Eren’in katılımıyla Hakim dizisinin kadrosu iyice güçlendirdi. Dizi için ilk önce usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile anlaşılmıştı. Ardından kadroya yine deneyimli oyuncular Ebru Özkan ve Yurdaer Okur eklendi.

Kadroda yer alacağı söylenen genç ve başarılı oyuncular Burak Dakak ve İlayda Alişan’ın ise son dakikada projede rol almayacağı açıklandı. Bu iki oyuncunun yerine Eslem Akar ve Fatih Berk Şahin’le anlaşıldı.

Dizide yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışması ile birlikte yaşadıkları ele alınacak. Erdal Beşikçioğlu’nun canlandıracağı Hakim Ömer’in yaşadığı trajik olayları işleyen Hakim dizisi, adalet ile vicdan arasında nasıl bir ilişki olduğunu da izleyiciye sunacak.