Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece söz konusu komiklik olunca karakterini aratmıyor!..

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece söz konusu komiklik olunca karakterini aratmıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Oyuncu Eda Ece Yasak Elma dizisinde oynadığı ‘Yıldız’ karakteriyle çok sevildi. İzleyici her pazartesi akşamı Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin sarf edeceği replikleri merakla bekliyor.

Oyuncu  rolüyle o kadar çok sevildi ki, kimi zaman yorumlarıyla sosyal medyada da hayranlarını güldürmeye devam ediyor. Kahkahası ve entrikası bol absürt komedi dizisi tadındaki Yasak Elma’da 5 sezondur izleyici karşısına çıkan Eda Ece, Marie Claire Dergisi’nin Mart ayı sayısına kapak oldu.

İlkbahar ayının ilk sayısına birbirinden renkli kombinlerle poz veren oyuncu fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Marie Claire Dergisi’nde Eda Ece ile ilgili, ‘En az Yasak Elma dizisindeki kadar komik!’ sözlerine yer verildi. Oyuncunun samimiyeti ise şu sözlerle ifade edildi; “Yasak Elma ile kariyerinde çok özel günler yaşıyor. 5.sezonu devam eden dizi ile birlikte Eda Ece de büyük bir hayran kitlesi edindi.

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece ile bir gün geçirince anladık ki, ekranlarda estirdiği o komik karakter sadece rol değilmiş. Eda Ece çekim boyunca hepimizi güldürdü ve samimiyetiyle kalbimizi kazandı.

Instagram’da hatırı sayılır bir takipçisi bulunan oyuncunun fotoğrafları kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.