Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin yeni dizisi Hakim’e öyle bir isim daha katıldı ki dizinin iddiası büyüdü!

Atv’nin yeni dizisi Hakim’e öyle bir isim daha katıldı ki dizinin iddiası büyüdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanacak olan Hakim dizisi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Bir süredir medyanın gündemine gelen dizi merakla beklenmekte. Hakim dizisinin oyuncularıyla ilgili açıklamalar geldikçe heyecan da artıyor. İlk olarak başarılı oyunculuğu ile çok sevilen Ebru Özkan ile anılmıştı dizi.

En son Hekimoğlu dizisiyle ekranlara gelen Ebru Özkan ile birlikte Masumiyet dizisindeki Ela karakteri ile çok konuşulan genç oyuncu İlayda Alişan’ın ismi de diziyle anılmaya başlandı. Hakim dizisinin kadrosuna kısa bir süre önce yine yetenekli genç bir isim olan Burak Dakak’ın dahil olduğu da öğrenilmişti.

Amerikan yapımı olan Your Honor dizisinden uyarlama bir dizi olan Hakim’in de büyük ilgi göreceği şimdiden konuşuluyor. Atv’nin bu iddialı yapımı için dizinin orjinalinde çok ses getiren Michael Desiato karakterini kimin oynayacağı bir başka merak konusuydu.

Atv'nin yeni dizisi Hakim'e öyle bir isim daha katıldı ki dizinin iddiası büyüdü! 8

Bu rolle ilgili olarak önce Oktay Kaynarca’nın ismi geçiyordu. Ancak bir başka isim ile anlaşıldığı öğrenildi. Bu ismin gelişi ile birlikte dizinin iddiası da büyüdü! Zira başrol erkek oyuncunun Erdal Beşikçioğlu olduğu öğrenildi.

Başarılı oyuncu, son yıllarda bir kaç projesi ile şanssızlık yaşasa da özellikle Behzat Ç. karakterini oynadıktan sonra özel bir hayran kitlesi edindi. Uzun yıllardır tiyatro sahnesinde pek çok iddialı projede yer almış olan ve yine filmleriyle de konuşulan oyuncu, televizyon ekranlarında da rol aldığı yapımlarla konuşulmakta.

Atv'nin yeni dizisi Hakim'e öyle bir isim daha katıldı ki dizinin iddiası büyüdü! 9

En son Kağıt Ev dizisinde rol alan Erdal Beşikçioğlu, sonrasında ise dijital platform Gain için çekilen Hamlet dizisinde oynadı. Yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Beşikçioğlu’nun Hakim dizisinde rol alacak olması heyecan yaşatacak bir gelişme dizi adına.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Soner Caner ve Erkan Tunç birlikte üstleniyorlar. Dizinin yapımcılığını ise Limon Film üstleniyor.