Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan dikkat çeken son paylaşım!

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan dikkat çeken son paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yaz aylarında başlayan Ada Masalı dizisi, romantik komedi türünde sevilen bir yapımdı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, Ada Masalı dizisinde partner olmuşlar ve birbirlerine çok yakıştırılmışlardı. Aylarca aşk yaşadıklarını sakladılar ancak sonunda paylaşımlarıyla dedikoduları da doğru çıkardılar.

İzmir’in Seferihisar ve Sığacık bölgelerinde çekilen dizi için İstanbul’dan ve magazin dünyasından uzak aşklarını yaşadılar. Ada Masalı dizisi, Aralık ayının ortasında 25. bölümüyle final yaptı.

Hayranları iki oyuncunun yaptığı tüm sosyal medya paylaşımlarını merakla takip ettiler aşklarına dair bir şeyler bulabilmek adına. Ancak Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, birlikte olduklarını ortaya koyan bir fotoğraf vermediler.

Fakat sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda birbirlerine beğeniler yaptılar, zaman zaman birlikte setten pozlarını paylaştılar. Dizinin finalinin ardından bir kaç ay sonra ise birlikte kar tatiline gittiklerini gösteren pozlarıyla tüm söylentilerin de gerçek olduğu ortaya çıktı!

Dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan çift, mutlu beraberliklerini gözlerden uzak sürdürüyorlar. Sosyal medyadan da takipçilerini hayranlarını mutlu eden yeni bir paylaşımlarıyla dikkat çektiler.

Bir çekimde olan Ayça Ayşin Turan, kendisini ziyarete gelen sevgilisi Alp Navruz ile aşağıdaki pozu verdi…

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan dikkat çeken son paylaşım! 8

Turan, “Set ziyareti mi?” notuyla yayınladı pozlarını. Alp Navruz da aynı paylaşımı kendi sayfasına taşıdı ve kalp emojisi eklemeyi de unutmadı. İşte o paylaşım…

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan dikkat çeken son paylaşım! 9