Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Hakim’in sete çıkış günü belli oldu!

ATV’nin yeni dizisi Hakim’in sete çıkış günü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Hakim çok iddialı bir şekilde ekrana gelmeye hazırlanıyor. ABD yapımı Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olacak dizinin sete çıkmak için gün saydığı öğrenildi.

ABD’de yayınlandığı dönem büyük tartışmalar yaratan ve başrolünde ünlü oyuncu Bryan Cranston’ın yer aldığı Your Honor’un Türkiye uyarlaması Hakim dizisinde sete çıkmak için tüm hazırlıklar tamamlandı. Dizi ekibinin önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağı belirtildi.

Yeni bir hukuk dizisi olarak ekrana gelecek olan Hakim’in ilk bölümünün de nisan ayı başında yayınlanacağı söyleniyor. Dizi hakkında meraklar da iyice artmış durumda.

ATV’nin yeni dizisi Hakim’in sete çıkış günü belli oldu! 7

Çok çarpıcı bir hikayeyi başarılı bir oyuncu kadrosuyla anlatmaya hazırlanan hakim dizisinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu var. Usta oyuncu, orijinal yapımda Bryan Cranston’ın canlandırdığı Michael Desiato karakterine hayat verecek.

Hakim dizisinin baş kadın karakterini ise Ebru Özkan canlandıracak. En son Hekimoğlu dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu dizinin sona ermesiyle verdiği set arasına da son veriyor. Dizinin oyuncuları arasında ise İlayda Alişan ve Burak Dakak gibi genç ve başarılı isimler yer alıyor.

ABD’de 2020 yılında yayınlanan ve 10 bölüm süren dizide, çok tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıkları anlatılıyordu. Senaryosu Yılmaz Şahin tarafından kaleme alınan dizi, insanların kendilerini sorgulayacağı, adalet ile vicdanı arasına sıkışan bir hakimin neler yapabileceğini anlatacak.