Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizisi Maraşlı’nın fragmanı nihayet ortaya çıktı!

atv’nin yeni dizisi Maraşlı’nın fragmanı nihayet ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Uzun süredir heyecanla beklenen Maraşlı dizisinden ilk fragman yayınlandı. atv ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizinin başrolünde Burak Deniz ile Alina Boz bulunuyor… İlk fragman da bir hayli etkileyiciydi.

Alina Boz ile Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmedi ancak çok yakında izleyici ile buluşacağı belirtildi. Burak Deniz’in Maraşlı karakterini canlandırdığı dizide, Alina Boz ise Mahur olarak ekranda yer alacak. Maraşlı’nın görkemli oyuncu kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar rol alıyor.

Fragmana yapılan ilk yorumlar da olumlu. “Çok iyi bir dizi olacak” diye ilk izlenimlerini belirten hayranlar, şimdiden heyecan içinde olduklarını ifade ettiler.

Alina Boz ve Burak Deniz hayranları, karakterlerin detayını çok merak ediyor. İki oyuncuyu birbirine yakıştıran takipçiler, “Efsane bir dizi olacakmış gibi içimde bir his var” diye yazdı.

atv'nin yeni dizisi Maraşlı'nın fragmanı nihayet ortaya çıktı! 7

Alina Boz, Aşk 101 isimli Netflix dizisinden önce geçen sezon Alp Navruz ile birlikte TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde başrolde bulunmuştu.

Burak Deniz ise, Blu TV’de bu sezon yayınlanan Yarım Kalan Aşklar isimli diziden önce televizyon ekranında Bizim Hikaye dizisinde hayranlarını mest etmişti.