Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu’nun yeni saçları çok beğenildi! Pınar Deniz hayranlarını mest etti!

Şebnem Bozoklu’nun yeni saçları çok beğenildi! Pınar Deniz hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu yeni dizisi İyi Aile Babası ile Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Pınar Deniz ise Aşk 101’de büyük beğeni topladı ve yeni sezonda Rekabet isimli dizinin kadrosuna yer alıyor. İki ünlü isim de sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekti.

Çağlar Çorumlu ile birlikte Kanal D’de komedi performansı ile yer alan Şebnem Bozoklu’nun yeni rolü için saç şeklini değiştirmesi hayranları kadar arkadaşları tarafından da çok beğenildi. Menajerimi Ara’da rol alan Ayşenil Şamlıoğlu, Bozoklu’nun paylaşımına yorum bırakarak “Ne çok yakıştı bu saç sana” diye yazdı. Birçok takipçi de ünlü oyuncunun güzelliğine yönelik iltifat içeren yorumlarda bulundu. Bozoklu ise, “Balkondan aşağıdaki kedileri izlemek diye ciddi bir iş vardır” diyerek sempatikliğini sergiledi.

Şebnem Bozoklu'nun yeni saçları çok beğenildi! Pınar Deniz hayranlarını mest etti! 8

Yeni sezonda heyecanla beklenen dizilerden birisi de Rekabet. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde buluştuğu dizi ile ilgili hazırlıklar son hızıyla sürüyor.

Bilindiği üzere ikili Aşk 101 isimli dizide partner olmuş ve birbirlerine çok yakıştırılmıştı. Rakabet isimli dizi projesi, hikayesini Sema Ergenekon’un yazdığı güçlü bir yapım olacak.

Hukuk dünyasını anlatan, bu dünyanın içindeki tutkulu bir aşkı ekrana getirecek olan dizi merakla beklenirken, oyuncu da sosyal medyadan paylaşımları ile göz dolduruyor.

“Biri beni suya fırlatsa” diye mesaj ile aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan oyuncuya takipçilerinden güzelliğine yönelik birçok iltifat yapıldı.

Şebnem Bozoklu'nun yeni saçları çok beğenildi! Pınar Deniz hayranlarını mest etti! 9