Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni yazlık dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yapıldı!

atv’nin yeni yazlık dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dönemi için televizyon kanalları yeni yeni yapımlar hazırlıyor… atv’nin de izleyicilere sürprizleri olacak. Son dönemde en çok konuşulan erkek oyuncuların başında İlhan Şen yer alıyor ve ünlü oyuncu yakında atv ekranında hayranları ile buluşacak.

Fox TV’de yayınlanan ve 42 bölüm süren Aşk Mantık İntikam dizisinin ardından İlhan Şen yeni bir anlaşma yaptı. Oyuncunun hayranları da daha yeni zorlu bir dizi maratonundan çıktıktan sonra yeniden bir televizyon dizisiyle ekrana dönecek olmasına şaşırdı. Ah Canım Hayat isimli yeni dizi bir süredir gündemde.

Haziran ayında ilk bölümleri yayınlanması beklenen dizinin ismi ise değiştirildi. Son dönemde birçok yapımcı ilk belirlenen isimlere sosyal medya üzerinden gelen yorumlara bakarak veya farklı nedenlerle değiştirmeyi tercih ediyor. Ah Canım Hayat isimli yeni dizi de Sevmek Zamanı olarak yeniden isimlendirildi…

atv'nin yeni yazlık dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yapıldı! 7

İlhan Şen’in Deniz Işın ile partner olması da hem hayranları şaşırttı hem de sevindirdi. Burcu Özberk ile çok başarılı bir süreç geçiren İlhan Şen için yeni atv dizisi yeni ve büyük bir deneyim anlamına geliyor.

Deniz Işın ile İlhan Şen ikilisinin uyumunu ve enerjisini çok merak eden hayranlar da 12 Mayıs’ta ekibin sete çıkmasını heyecanla bekliyor. Diziden gelecek haberler ve fotoğraflar hayranların Sevmek Zamanı isimli projeyi daha çok sahiplenmesini sağlayacaktır.

Süreç Film tarafından hazırlanmakta olan dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban yapıyor. Senaryosunu Merter Savaş’ın yazdığı dizide Kaan ile Firuze karakterlerinin hikayesini izleyeceksiniz.

Toprak Can Adıgüzel, Beran Soysal, Müttalip Müjdeci, Çağdan Onur Öztürk, Nimet İyigün, Zeynep Oymak gibi isimler de bulunuyor.