Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için izleyici ikiye bölündü

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için izleyici ikiye bölündü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicileri her hafta yeni heyecanlara sürükleyen Camdaki Kız dizisinin 40 bölümü geride kaldı. Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan’ın son bölümlerde öne çıkan sahneleri ile heyecan daha da arttı.

Nalan karakteri ile Hayri’nin hikayeye yeniden heyecan kazandırdığını da reytinglerden anlayabilirsiniz. Bir ara Mahkum dizisinin gerisinde kalan Camdaki Kız, son haftalarda birincilikler elde ederek, tekrar güçlü bir duruma geldi… Bu durumu oluşturan en önemli neden ise Nalan ve Hayri karakterlerinin nasıl ilerleyecekleri konusunda izleyicilerin meraklı bekleyişi oldu.

Ancak dizi hayranları Hayri karakteri konusunda ikiye bölünmüş durumda. Bir grup izleyici Sedat’tan bir farkı olmadığı gerekçesiyle Hayri ile Nalan ilişkisine karşı çıkıyor. Bir grup izleyici ise farklı düşünüyor ve Hayri’nin her şekilde Sedat’tan daha iyi birisi olduğunu ve Nalan ile ilişkisini desteklediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için izleyici ikiye bölümdü 14

Hayri ile Nalan’ı birbirine yakıştıranlar olduğu gibi, hiç yakışmadıklarını düşünenler de var. Bu konuda Camdaki Kız dizisi hayranlarının ikiye bölündüğünü ama bu durumun heyecan yarattığını ve dizinin reytinglerine olumlu yansıdığını da söylemek gerekiyor.

Camdaki Kız dizisinde 41. yeni bölümü 5 Mayıs Perşembe günü izleyebilirsiniz. Yeni bölümde Hayri, Rafet’e ne anlatacak? En çok da bu sorunun yanıtı merak ediliyor.

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için izleyici ikiye bölümdü 15

Ayrıca Feride, Hayri’yi kovmakla tehdit ediyor ancak Hayri hiç beklenmedik bir hamlede bulunuyor!

Feride’ye karşı gelme cesareti sergileyen Hayri’nin Rafet beye ne söyleyeceğini herkes heyecanla bekliyor. Bu hamle sonrasında Hayri ile Nalan ilişkisi yeni bir döneme girebilir…

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. İşte 41. bölümden etkileyici bir fragman: