Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülümse Kaderine dizisinde Eda ile Yaren yollarını ayırma noktasına gelir!

Gülümse Kaderine dizisinde Eda ile Yaren yollarını ayırma noktasına gelir!

tarafından ker_def

Gülümse Kaderine dizisi geçen hafta Fox TV ekranında başladı. Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir dram hikayesi bulunuyor. Dizinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin altında gerçekleşmişti. İkinci bölümün sonuçları da merakla bekleniyor.

Özellikle Çarşamba akşamlarının iyi dizileri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in yeni bölümleri 4 Mayıs akşamı ekrana gelmeyecek. Kara Tahta isimli TRT1 dizisinin de yeni bölümü yok. Bu durumda Gülümse Kaderine ile Annenin Sırrıdır Çocuk dizileri ekranda izleyicileri kendisine bağlamak için çarşamba akşamı büyük bir rekabet içine girecek. Peki Gülümse Kaderine dizisi 2. bölümde neler olacak.

İşte dizinin yeni bölümünden detaylar: Yurttan ayrılan Yaren ve Eda soluğu İstanbul’da alırlar. Eda Yaren’e bir iş başvurusunun kabul edildiğini söyler. Aslında Fırat’a ait olan iş yerine ve eve yerleşmelerini sağlar.

Kızlar bu evde ilk defa bir hayat kurmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşarken Yaren, Eda’nın ona yalan söylediğini öğrenir, Eda ve Yaren’in yolları ayrılma noktasına gelir.

Yaren’in doğum gününde yaşananlar ise bütün planlarını alt üst ederek onları bir bilinmeze doğru götürürken, Yaren bilmediği geçmişinde ondan saklı kalan gerçeklere sürükleyecektir.