Ana sayfa Dizi Haberleri atv’ye Bir Küçük Gün Işığı dizisi uyarısı! İzleyici tedirgin oldu!

atv’ye Bir Küçük Gün Işığı dizisi uyarısı! İzleyici tedirgin oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında artık pazartesi akşamları Bir Küçük Gün Işığı isimli yeni dizi izleyicilerle buluşuyor. İlk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin reytingleri çok iyi olmasa bile kötü olarak da değerlendirilemez… Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümünde elde edilecek reytingler daha fazla bilgi verecektir.

Ancak dizi hayranları daha fragmanlarından itibaren beğendikleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk bölümü yayınlanınca da yanılmadıklarını, çok güzel bir dizi ile karşılaştıklarını fark etti. Sosyal medyada yaratılan etkileşim ortamının da hızla büyümesi dizinin başarısını sergiliyordu. Ancak birçok dizi hayranının kafasında soru işaretleri var. Pazartesi akşamları çok zor bir gün.

Fox TV ekranında beş sezonluk büyük başarının mimarı olan Yasak Elma dizisi altıncı ve final sezonu ile yayınlanacak. Ayrıca 2 sezondur Büyük Selçuklu İmparatorluğu’nu anlatan Uyanış Büyük Selçuklu ile Alparslan Büyük Selçuklu dizileri de izleyicilerde bir sadakat durumu yarattı. Alparslan dizisinin ikinci sezonu TRT1 ekranında yine milyonları etkileyecek.

atv'ye Bir Küçük Gün Işığı dizisi uyarısı! İzleyici tedirgin oldu! 43

Bir Küçük Gün Işığı henüz yeni bir dizi ve atv’nin Eylül başından itibaren diğer rakipler yayına girmeden izleyici ile diziyi buluşturması çok akıllı bir hareket oldu. Diziyi beğenenler Yasak Elma ile Alparslan dizileri başlayınca Bir Küçük Gün Işığı’nın hızla reyting kaybetmesi durumundan çok korkuyor.

atv’nin de bu zorlu rekabette düşen reytingleri ile bir diziyi uzun süre desteklemeyeceğini düşünen hayranlar, sevdikleri bir projenin kısa sürebileceği kaygısını taşıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda birçok dizi hayranı, Bir Küçük Gün Işığı’nın hak ettiği reytingleri almasını dileyen mesajlar paylaşıyor.

Bir izleyici şu yorumuyla aslında birçok kişinin tedirginliğine de tercüman oldu: “Dizi izlemeye korkuyoruz. Güzel giden dizi bir bakmışız final yapıyor. Gerçekten etkileyici bir dizi. İnşallah devem eder.”

atv'ye Bir Küçük Gün Işığı dizisi uyarısı! İzleyici tedirgin oldu! 44

Çok kaliteli bir yapım olduğunu, Seray Kaya’nın çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu düşünen hayranlar, Berk Oktay ile partnerliklerinin de etkileyici olacağına inanıyor.

Tuğçe Açıkgöz, Esra Dermancıoğlu , Şeyma Korkmaz gibi önemli kadın oyuncuları da buluşturan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, ayrıca müzikleriyle de izleyenleri derinden etkiledi.

İzlerken tüylerinin diken diken olduğunu belirten hayranlar her anlamda iyi bir hikaye, iyi oyunculuklar ve iyi bir kurgu ile çok başarılı buldukları dizinin uzun süre devam etmesini umut ediyor.