Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel için alınan final kararı izleyiciyi isyan ettirdi!

Senden Daha Güzel için alınan final kararı izleyiciyi isyan ettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dönemi geride kaldı ve Eylül ayı ile birlikte final kararları da bir bir gelmeye başladı. Fox TV ekranında 13 bölüm devam eden Senden Daha Güzel dizisi, eğlenceli bir hikayeye sahip olmasına ve çok da sevilmesine rağmen düşük reytingleri nedeniyle final yapıyor.

Fox TV kararı duyurdu ve 17 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 14. bölümün final olacağı netleşti. Bu kararın ardından ise dizi hayranları sosyal medya üzerinden isyan etti. Birçok izleyici ekranda eğlenebildikleri yegane dizilerden birisinin daha bitişini öfkeyle karşıladı.

“Yazıklar olsun Fox TV” diye yorum yapan izleyiciler, tepkilerini çeşitli yorumlarla yansıtırken dizinin gününün değiştirilmesinin hata olduğu ve bu nedenle reytinglerin düştüğü değerlendirmeleri yapıldı.

Yaz döneminde salı akşamları yayınlanan Seden Daha Güzel dizisi, Kusursuz Kiracı isimli dram yapımı başlayınca Cumartesi akşamlarına kaydırılmıştı. Ancak hem Kardeşlerim hem de Gönül Dağı dizilerinin yeni sezona başlaması ile birlikte Senden Daha Güzel’in izleyici kaybı arttı ve sonunda da final kararı geldi.

Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin çok iyi bir uyum yakalaması ve izleyicinin ekranda onları görünce mutlu olmaları da üzüntüyü daha da artıran bir etken olarak gözüküyor.

Diziden bir aşk da çıktı. Burak Çelik ile Aslı Turanlı ikilisi sette başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürdü ve birlikte görüntülenmeleriyle de bu aşkı doğrulayarak gizlenmeden aşklarını yaşamaya devam ediyorlar.

Senden Daha Güzel dizisi 14. bölümü ile son kez Cumartesi günü ekrana gelecek ve hayranlarını da eğlenceli bir final bölümü bekliyor.