Ana sayfa Sosyal Medya Avcı dizisinin eğitimleri Gülsim Ali İlhan’ı fena zorluyor!

Avcı dizisinin eğitimleri Gülsim Ali İlhan’ı fena zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, iki sezon başarıyla başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisinden ayrıldıktan sonra bir süre dinlenme fırsatı buldu. Yaz döneminde tatil yapan ve yeni sezon için gelen teklifleri değerlendiren oyuncuya çok sayıda teklif geldiği belirtiliyor.

Gülsim Ali İlhan, TRT1 ekranlarında yeni sezonda yine izleyicileri fazlasıyla etkilemesi beklenen Avcı isimli asker dizisinde çok farklı bir karakteri canlandıracak. Yeni karakter ile setlere dönmek için heveslenen oyuncu, zorlu geçen eğitimleri de dert etmiyor.

Çok güzel bir hikayeye sahip olan dizide çok özel bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacağını anlatan İlhan, “Çok güçlü ve güzel bir karakter” diyerek yeni rolünün kendisini heyecanlandırdığı ifade etti.

2 haftadır özel eğitimler aldıklarını anlatan oyuncu, çok zorlu geçmesine rağmen her şeyin güzel olacağını belirtiyor.

Uğur Güneş ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Gülsim Ali İlhan, izleyicilerin beklentilerine değecek bir projenin gelmekte olduğunu söyleyerek de heyecanı biraz daha artırdı.

Ünlü oyuncunun Gönül Dağı dizisinden kendi isteği ile ayrıldığı ve çekimlerin yapıldığı Sivrihisar’a alışamadığı için devam etmek istemediği yönünde bilgiler var.

Oyuncu, yeni dizisinde zorlu sahnelerde bulunacak ve çok özel olarak tarif ettiği yeni karakteri ile yine herkesi şaşırtacak gibi duruyor.