Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde umutları kıran sözler Eda Ece’den geldi! Birçok dizi hayranının hayali kursağında kaldı!

Yasak Elma dizisinde umutları kıran sözler Eda Ece’den geldi! Birçok dizi hayranının hayali kursağında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Altıncı sezonu ile Yasak Elma dizisinde yer almakta olan Eda Ece, kariyerinde de çok önemli bir sürecin sonuna doğru ilerliyor. Yıldız karakteri ile çok sevilen oyuncu, dizi sayesinde popülerlik kazandı ve çok geniş bir hayran kitlesinin desteğini almayı başardı.

Eda Ece, Yasak Elma dizisinin her bölümünde yine milyonlarca izleyiciyi Fox TV ekranına çekebilen bir isim ve dizinin altıncı sezonunda da başarılı reytingler gelmeye devam ediyor. Yasak Elma dizisinin bu sezon sonunda final yapması da bekleniyor. Yakın arkadaşı Sevda Erginci ve dizide birlikte rol aldığı Melisa Doğu ile buluşan Eda Ece, dizinin pazartesi günkü bölümüyle birincilik elde etmesine değindi.

Reytinglerde uzun süredir birinciliğe hasret kalan Yasak Elma’nın yeniden zirvede yer alması Eda Ece’yi çok memnun etti. Oyuncu, “Yine birinci olduk, altıncı yılda hala birinci oluyoruz ama her güzel şeyin bir sonu var” diye konuştu.

Yasak Elma dizisinde umutları kıran sözler Eda Ece'den geldi! Birçok dizi hayranının hayali kursağında kaldı! 7

Eda Ece, dizinin altıncı sezon itibari ile artık biteceğini ve uzatmayacaklarını net bir şekilde, şu ifadelerle anlattı: “Bu sezon kapatıyoruz defteri. Haziran’a kadar Yasak Elma’ya doyun, sonra yok. Çok ağlayarak veda edeceğiz, ona eminim. Çok seviyorum ben setimi. Yönetmenimi, arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma yine kalbimde yaşayacak.”

Eda Ece çok sevdiği diziye veda edecek olmanın hüznünü ifade ederken, kararlı bir şekilde bu sezonun son olacağı vurgusunu da yapmayı ihmal etmedi. Bu sözleri ile ünlü oyuncu, yedinci sezonda da Yasak Elma’nın devam edebilme ihtimalini düşünen birçok dizi hayranının hayallerini de yıkmış oldu.

Yasak Elma dizisinin ardından Eda Ece, yeni projelerle yeniden kariyerinde önemli adımlar atmaya da kararlı görünüyor.

Sevda Erginci’nin yeniden Yasak Elma dizisine geri dönmesi ile ilgili soruya, “Mutluyum, aileme geri döndüm” şeklindeki sözleri dikkat çekti. Erginci’nin ikinci sezonunda bıraktığı diziye altıncı sezonda yeniden dahil olması izleyicileri de olumlu etkiledi.

Oyuncu da bu durumdan bir hayli memnun görünüyor. Sevda Erginci’nin dizinin kadrosunun ana öğelerinden birisi olduğunu ise Melisa Doğu ifade etti.