Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisine sürpriz ödül geldi! Mert Ramazan Demir de ayrıca ödül aldı!

Yalı Çapkını dizisine sürpriz ödül geldi! Mert Ramazan Demir de ayrıca ödül aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezonun reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, Cuma akşamları Star TV’de ekrana geliyor. Daha önce Öğretmen dizisinde de birlikte rol alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’i, Yalı Çapkını dizisinde hayat verdikleri Seyran ve Ferit karakterleri ile önümüzdeki günlerde pek çok kurum ve kuruluşun ödül törenlerinde göreceğiz muhtemelen!

İki başarılı genç oyuncu, ekranda o kadar iyi bir iş çıkarıyorlar ki her bölümdeki sahneleri ayrıca sosyal medyada konuşuluyor, dikkat çekiyor, popüler sahneler haline geliyor! Ferit ve Seyran’ın atışmaları, didişmeleriyle birlikte Yalı Çapkını dizisi, her hafta reytinglerde çift haneli rakamlara ulaşan reytinglerle sezonun en çok izlenen dizisi olma ünvanını taşıyor!

İki başarılı oyuncuya ödüller de gelmeye başladı! Bu yıl 8. kez düzenlenen Altın 61 Ödülleri, Üniversite öğrencileri tarafından düzenleniyor. Bağımsız bir ödül töreni olarak internet üzerinden verilen oylarla belirlenen adaylar ve finale kalanlarla birlikte ödül alanlar açıklanıyor.

Yalı Çapkını dizisine sürpriz ödül geldi! Mert Ramazan Demir de ayrıca ödül aldı! 8

Bu yıl 16 Kasım’da açıklanan ödül alan isimler arasında Yalı Çapkını dizisi ve Mert Ramazan Demir de vardı. 2,5 milyon kişinin oy kullandığı ödül töreninde Yalı Çapkını dizisi ‘Yılın En İyi Dizisi’ olarak belirlendi. Yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen diziye ilk ödül de gelmiş oldu böylece!

Dizinin başarılı oyuncusu Mert Ramazan Demir de Altın 61 Ödülleri’nde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu” ödülüne layık görüldü. Demir, şu sıralar merakla beklenen Netflix yapımı Şahmaran dizisindeki rolüyle de ayrıca merak uyandırıyor.

Yalı Çapkını dizisine sürpriz ödül geldi! Mert Ramazan Demir de ayrıca ödül aldı! 9

Bu arada Altın 61 Ödüller’inde “En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu” ödülünü de Star TV’nin final yapan gençlik dizisi Duy Beni’de Ekim karakterine hayat veren Rabia Soytürk aldı…