Ana sayfa Sosyal Medya ‘Avlu’ dizisinin ‘Heves’i Selen Seyven anne oldu!

‘Avlu’ dizisinin ‘Heves’i Selen Seyven anne oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon izleyicisinin, Kocamın Ailesi, Leyla ile Mecnun, Avrupa Avrupa, Kapalı Çarşı,  Genco ve  Aşka Sürgün dizilerinden tanıdığı oyuncu Selen Seyven son olarak Star TV’nin çok izlenen dizisi ‘Avlu’ da ‘Heves’ karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Dizideki performansıyla göz dolduran oyuncu, ‘Hükümsüz’ isimli dijital dizide de konuk oyuncu olarak yer aldı. Nisan 2020’de aşk yaşamaya başladığı  Baran Yıldırım ile aynı yıl nikah masasına oturan oyuncu, evlendikten 5 ay sonra da hamile kaldı ve bu sürede setlere ara verdi.

'Avlu' dizisinin 'Heves'i Selen Seyven anne oldu! 8

Erkek çocuk bekleyen ve karnı burnunda görüntülerini sık sık instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Selen Seyven bebeğini dünyaya getirdi. Seyven oğluna Marsel ismini verdi. Mutluluğunu takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, instastorysinde  ‘oğlunun elinin fotoğrafını paylaştı.

Seyven, instagram hesabından eşiyle fotoğrafını da paylaşarak altına, ‘Anne ve baba oldu bu iki tip’ yazdı. Oyuncunun pek çok takipçisi fotoğrafa, ‘Maşallah’ yorumunu yaptı.

'Avlu' dizisinin 'Heves'i Selen Seyven anne oldu! 9