Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’lu İmkansız’dan ilk görüntüler düştü!

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’lu İmkansız’dan ilk görüntüler düştü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok sevilen oyuncu Hazal Kaya’yı uzun süre sonra ekranlara döndüren Fox TV dizisi İmkansız için hazırlıklar devam ediyor. Kaya’nın başrollerini Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’la paylaşacağı diziden ilk fotoğraf kareleri de sosyal medyada paylaşıldı.

En son Benden Ne Olur isimli filmde ve Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde rol alan ancak her iki projesi de henüz yayınlanmayan Hazal Kaya, uzun süre sonra yeniden ekranlarda olacak. Hazal Kaya, Gece isimli karakteri canlandıracağı yeni dizisinde, geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan bir kadına hayat verecek.

Med Yapım imzalı dizide en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Melikşah karakteriyle izlediğimiz Buğra Gülsoy ile İyi Günde Kötü Günde dizisiyle ekrana gelen Ozan Dolunay da yer alıyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizininin çekimlerine başlandı, setten ilk kareler sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflar oyuncuların hayranları tarafından büyük heyecanla karşılandı.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'lu İmkansız'dan ilk görüntüler düştü! 8 Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'lu İmkansız'dan ilk görüntüler düştü! 9

Yönetmenliğini, en son Maraşlı’nın yönetmen koltuğunda oturan Arda Sarıgün’ün üstleneceği İmkansız dizisinin konusu şöyle olacak:

Üç çocuk babası polis Erdem, şini kaybettiği için çocuklarına tek başına bakmaktadır. Erdem bir gün gizemli bir kadın olan Gece ile tanışır. İntihara teşebbüs eden Gece yardım eden Erdem, onu evinde misafir eder. Ancak Gece karakteri hafızasını kaybetmiş rolü yapmasına rağmen, her şeyin farkındadır.