Ana sayfa Sosyal Medya Avlu dizisinin Mert’i Babil’in Yalçın’ı Mert Doğan! Adı Sevgi dizisinde başrole yakışan bir yetenek!

Avlu dizisinin Mert’i Babil’in Yalçın’ı Mert Doğan! Adı Sevgi dizisinde başrole yakışan bir yetenek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılında bu yana projelerde yer almakta olan Mert Doğan, 1993 yılında Adana’da dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen şimdiye kadar önemli projelerde dikkatleri çeken oyuncu hem dizilerde hem de sinema filmlerinde yer aldı.

Her projesiyle tecrübesini artıran Mert Doğan’ı Arka Sokaklar, Söz, Vatanım Sensin, Gülperi, Tek Yürek gibi dizilerde küçük rollerde izledik. Çarpışma dizisinde Sinan karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ayrıca Avlu dizisinde ise Mert olarak göz doldurmuştu.

Babil dizisini izleyenler Yalçın karakterini yakından hatırlayacaktır. Dizinin en kötü adamı Süleyman’ın her türlü kötülüğü yapabilen yardımcısı Yalçın, dizi izleyicilerinin aklına takılan bir rol olmuştu.

Mert Doğan şimdi de atv ekranında Adı Sevgi isimli yeni dizide yer almaya başladı. Dizi eleştirmeni Sina Koloğlu da bu karaktere dikkat çekti ve oyuncunun başrolleri hak ettiğini düşünüyor. Volkan karakterinde izlediğimiz oyuncu, eğitimli ve karizmatik görüntüsü ile başrolü hak ettiğini gösteren bir görüntü çiziyor.

Avlu dizisinin Mert'i Babil'in Yalçın'ı Mert Doğan! Adı Sevgi dizisinde başrole yakışan bir yetenek! 7

Adı Sevgi dizisinde Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer başrolü paylaşıyor ve iyi uyumları da göz dolduruyor. Ancak dizinin Volkan karakterine de dikkat edin, Mert Doğan, gayet başarılı ilerliyor ve bu projeden sonra belki de başrol teklifleri alabilecek bir çıkışa imzasını atabilir.

Adı Sevgi dizisinde Volkan karakteri hikayede öne çıkan birisi. Anesinin sürekli övdüğü, şımarttığı Volkan, babasından ise saygı görmeyen bir çocuk. Ruhen sakatlı birisi olan Volkan karakterinde Mert Doğan çok başarılı bir çıkış sergiliyor.

Zeynep’i kendisine takıntı haline getiren ve akıldışı şekilde hareket eden Volkan Baykara karakterinde Mert Doğan’ın başrole yakışan bir oyuncu olduğunu ama yan rolde bulunduğunu belirtelim.