Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci’nin rol aldığı oyunun biletleri satışa çıkar çıkmaz bitti!

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci’nin rol aldığı oyunun biletleri satışa çıkar çıkmaz bitti!

tarafından zk zk

Son dönemin beğenilen genç kadın oyuncularından Sevda Erginci, ekrana son olarak Elkızı dizisiyle gelmişti. Fox TV’de yayınlanan dizi, izleyiciden beklenen ilgiyi göremedi. Reytingleri düşmeye başlayınca da kanal tarafından final kararı verildi.

Sezona heyecanla başlayan oyuncu, sezon sonu bile yapamayan dizisinin ardından ise bir başka proje ile gündemde şimdi. Sevda Erginci, bu kez ‘oyuncuların er meydanı’ olarak da tabir edilen tiyatro sahnesine çıkıyor. Defne Kayalar, Engin Hepileri, Doğa Halis ile birlikte Anne isimli tiyatro oyununda rol almakta.

Oyunun biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte hızla tükenmesi büyük dikkat çekti! Prömiyer tarihinin belli olmasından sonra yoğun bir ilgiyle karşılandı. Öyle ki ilk 3 oyunun biletleri hızla tükendi!

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci'nin rol aldığı oyunun biletleri satışa çıkar çıkmaz bitti! 8

Diziler ve sinema filmleriyle tanınan başarılı oyuncuların rol aldığı oyun, Engin Hepileri’nin kurucusu olduğu Tiyatro İN’in yeni yapımı. Anne, 17 Mart’ta Moda Sahnesi’nde prömiyerini yaptı. Ayrıca 18-19-20 Mart’ta da yine Moda Sahnesi’nde sergileneceği öğrenilen oyunu duyanlar, hızla bilet alarak 3 günlük sahneyi kapattı!

Oyun ayrıca 30 Mart’ta Ankara Şinasi Sahnesi’nde, 9 Nisan’da Fişekhane’de ve 27 Nisan’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Engin Hepileri yeni oyunu “Anne” için; “Üretmenin çok önemli olduğu bu dönemde izleyiciyle buluşuyor olmak çok heyecan verici. Oyunda eril aile yapılanmasında hayatı elinden kayıp giden bir kadının hikayesini, izleyicilere hayati perspektifler katabilecek bir yorumla anlatmayı amaçlıyoruz. Tiyatro.iN olarak, Kadın Hakları mücadelesinde arabeskleşmeyen bu tarifi çok önemsiyoruz” diyor.

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci'nin rol aldığı oyunun biletleri satışa çıkar çıkmaz bitti! 9

Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı bir tiyatro metni olan “Anne”, Anthony Hopkins’e de Oscar kazandıran 2018 yapımı “Baba” ve “Oğul” ile birlikte üçlemenin bir parçası.

Başarılı oyuncu Onur Ünsal’ın da ilk yönetmenlik deneyimi olan “Anne” nin dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer, müzik ve ses tasarımını Mert Üçer, kostümlerini ise Hazal Gürel yapıyor.

Oyunun yapımını; “Katil Joe”, “Oda ve Adam”, “Akciğer” ve“39 Basamak” oyunlarının yapımlarını da üstlenen, Engin Hepileri’nin kurucusu olduğu Tiyatro.iN gerçekleştiriyor.